Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Despre subțirime

Zoom Despre subțirime

A început Programul „Anghel Saligny“, acest PNDL ultim, decisiv, căruia România probabil nu-i va rezista. E prea mult, e un tratament prea dur pentru o țară așa de slăbită și îndobitocită. S-au împărțit bani conform nevoilor și algoritmului: nevoilor de partid și algoritmului pe care baronii l-au stabilit între ei: pe primul loc la alocări de fonduri s-a plasat Suceava, condusă de liberalul Gheorghe Flutur, urmată de Olt, controlat de Paul Stănescu, secretarul general al PSD. Se plasează în top Dolj, Argeș, Teleorman, Iași și Prahova, de asemenea controlate de lideri marcanți ai celor două partide precum Lia Olguța Vasilescu, Alina Gorghiu sau Iulian Dumitrescu.

După 30 de ani de mâncare proastă, bere la pet, hoție și minciună, are România tăria de-a rezista unei selecționate a baronilor? PSD plus PNL nu e totuși prea mult pentru România? Peste zece miliarde de euro dintr-un foc aruncați partidelor, rudelor, firmelor lor. Are putere țara să treacă și prin asta? Peste tot se văd cicatricile PNDL 1 și PNDL 2, care nici măcar nu s-a încheiat. Sunt mii de lucrări în lucru sau abandonate – adică mii de dosare pe care nu le vom vedea niciodată pe rol. Iar acum vor fi deschise noi și noi șantiere, inginerii români se vor confrunta cu acea unică, uriașă provocare: cât de subțire e cel mai subțire strat de asfalt?
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint