Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Deținutul Borcea, stăpânul închisorii

Zoom Deținutul Borcea, stăpânul închisorii

De când a intrat în pușcărie, Cristi Borcea a făcut probabil mai multe infracțiuni decât cele pentru care a ajuns acolo.

Un raport al Corpului de Control de la Administrația Națională a Penitenciarelor arată că Borcea nu avea cheile de la închisoare, în sensul că nu putea să închidă și să deschidă după cum voia el. În rest, deținutul Borcea a avut cam totul și a făcut ce a vrut el în închisoarea de la Poarta Albă: avea acces nelimitat la sala de fitness și la telefon, chiar și după ora stingerii, cheltuia la magazinul închisorii sume mult mai mari decât cele permise de lege, iar de muncit, muncea când avea chef. Și nu prea avea chef niciodată.

Nu știm cum se comporta Cristi Borcea cu gardienii, dar surse din interiorul închisorii zic că acesta nu-i bătea și le dădea zilele libere când aveau vreun eveniment în familie. Dar și ei erau băieți de zahăr, deși nu de zahăr ai zice că are nevoie un cardiac cu coloana în piuneze, care a mai fost și otrăvit cu mercur, de-a stat săracul cu anii pe la vrăjitoare ca să se facă bine.

Da, e iubit de gardieni Cristi Borcea, iubire sinceră, nu de-aia pe bani, cum a tot întâlnit în libertate sau în orele de întâlnire conjugală.

La Poarta Albă, Cristi Borcea s-a dedicat întru totul reeducării și cultivării de sine. Omul și-a lucrat nu doar fizicul, la sala de forță, ci și psihicul. Pentru asta a apelat la pastile: “S-a constatat că la data de 22.07.2014, cînd se afla în custodia Penitenciarului Poarta Albă, a fost supus unei percheziţii în urma căreia în bagaje s-au găsit mai multe pungi cu medicamente. Printre aceste pungi se aflau un număr de 443 de pastile de medicamente psihotrope‎”, zice raportul.

Putem spune că gardienii au scăpat destul de ieftin. Dacă ar fi fost vreun nenorocit în locul lui Borcea, putea să-i ducă la produs prin Spania, mai făcea și bani cu ei. Așa, însă, s-au ales cu niște povești frumoase de spus nepoțeilor. Și, vom vedea, poate și cu niște poze pe care să le vândă tabloidelor.
Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    La fix….. Baiat de „CARTIER „…..!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale