Gen Cine n-are bătrîni, să-i pupe
Oana Lis (iubitoare de moaște): „Să nu mai zică nimeni că statul român nu se ocupă de bătrîni!!! Am văzut la terase, restaurante scumpe, că sînt multe tinere, asistente probabil, stau de vorbă la mese cu bătrîni, îi mîngîie, rîd cu ei, unele îi și pupă… ce frumos! La altceva necurat nu mă pot gîndi pentru că pe Facebook sînt singura care e într-o relație recunoscută cu un bărbat mai în vîrstă decît ea!” (Spynews, 21 iulie)
E OK, Oana, nu trebuie să ne scoți ochii acum c-ai avut mînă proastă la loteria geriatrică și te-ai ales doar cu Viorel. Știi și tu cum e la păcănele: uneori îți pică lămîie, strugure, ananas, alteori îți pică bătrînul Țiriac, așa se învîrte roata de la cărucior.
Gen Zona crepusculară intimă
Dani Mocanu (manelist de elită): „Să fiu sincer cu tine, sînt plin de tatuje peste tot, chiar şi în zonele intime, şi îmi pare rău de un tatuaj pe care l-am făcut cînd aveam 15 ani, am scris numele unei gagici pe care o iubeam şi eu, eram şi eu mic. I-am tatuat numele într-o zonă mai intimă, ca să zic aşa. Nu l-am acoperit, da, nu ştiu ce m-a ţinut pe loc să nu-l acopăr, dar nu trece anul şi-l acopăr, promit.” (Spynews, 12 iulie)
Cine mai știe în ziua de azi ce înseamnă zonă intimă pentru un manelist? Poate e vorba de zona creierului sau de zona unde s-a organizat Electric Castle lîngă Cluj. Cine sîntem noi să ne dăm cu părerea? Doar niște fire de praf cosmic care se unduiesc prin univers cîntînd „Așa sînt zilele mele, una bună, zece rele”.
Gen Mîna întinsă care nu atinge o carte de gramatică
Diana Dumitrescu (cititoare): „Decît să lăsați comentarii răutăcioase la fotografii, mai bine puneți mîna pe o carte, poate chiar una de gramatică!?” (Libertatea, 21 iulie)
Există o prejudecată în lumea oamenilor care se dau rotunzi pe Internet că, dacă atingi o carte de gramatică, asta o să-ți rezolve semianalfabetismul. Greșit! Ca să știiii cîți de iiii se pun în copiiii e mult mai bine să pui mîna pe o carte de matematică.
Gen Țestoasele cu săbii ninja
Viorica din Clejani (soprană): „Seara, pe răcoare, mai fumăm cîte o ţigară. Este bine ca tot timpul să purtăm o bijuterie cu broască ţestoasă, care este talisman de noroc, sănătate si protecţie împotriva energiilor negative şi a pericolelor de orice fel.” (Libertatea, 16 iulie)
E foarte adevărat. Dacă nu știați, primii care au început să folosească broaștele țestoase împotriva pericolelor de orice fel au fost lucrătorii în construcții care și-au pus o carapace de broască țestoasă pe cap ca să-i protejeze.
Gen Verigheata de aur
Adelina Pestrițu (mireasă): „Ne-am dorit ca aceste verighete să fie unele speciale și făcute fix după sufletul nostru. Modelul este unul care înfrumusețează atît mîna unei femei, cît și a bărbatului, lucru destul de rar întîlnit la bijuteriile universale.” (Libertatea pentru femei, 21 iulie)
Voi știați de problema asta? Că există foarte puține bijuterii universale care să înfrumusețeze atît mîna unei femei, cît și pe a bărbatului? Noi nu știam, dar pe bune dacă problema n-ar trebui ridicată de cineva la ONU. E inadmisibil să trăim așa, ca animalele. Dă-o naibii de SIDA, lasă-i în pace pe copiii din Africa, avem nevoie de bijuterii universale mai universale și avem nevoie de ele acum!