Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Diana Șoșoacă (gurmandă):„Ai 10.000 de euro în buzunar și tu nu ești în stare să cumperi două tone de brînză? Pe bune?“

Zoom Diana Șoșoacă (gurmandă):„Ai 10.000 de euro în buzunar și tu nu ești în stare să cumperi două tone de brînză? Pe bune?“

Gen Viezure, varză, brînz
Gigi Becali (Mircea Radu cu oi): „Eu am dat brînza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brînză, primește cadou de nuntă berbecuț, păi ăștia sînt invidioși pe dragoste. Vorbeam cu cineva că, dom’le, o să fie președinte și ce am eu de președinte? N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste.“ (Cancan, 27 august)
Emoționantă dragostea asta bărbătească a lui Gigi Becali pentru George Simion, mai ales dacă a ascuns o parte din ea și prin brînză. E de apreciat totuși că Gigi s-a mai maturizat și i-a trimis doar brînză, nu și vreun fotbalist de la FCSB pe care să-l pună la proțap pentru invitați, așa cum ar fi făcut acum cîțiva ani.

Gen Rușine, Iohannis!
Diana Șoșoacă (gurmandă):„Să ajungi să cerșești ca să-ți faci propria nuntă mi se pare dezgustător și lamentabil. Cred că în Romînia sînt atîția zeci de mii, sute de mii de oameni care nu au salariul lui de parlamentar. Ai 10.000 de euro în buzunar și tu nu ești în stare să cumperi două tone de brînză? Pe bune? Trebuie să ți le dea Gigi Becali? A apărut o listă, de unde să ia roșii, ardei? Băi, nu ți-e rușine? Este mizerabil să faci așa ceva!“(Cancan, 26 august)
Între noi fie vorba, credem că cel mai mult pe Diana Șoșoacă a deranjat-o abundența legumelor din meniu. Adică, vorba aia, pui 300 de kilograme de ardei grași și de roșii pe lista de cumpărături, dar mai strecori și niște slăninuță, o șaorma cu de toate și un vagon de cartofi prăjiți, că oameni sîntem și avem nevoie.

Gen Ilinca cu caterinca
Ilinca Munteanu (mireasă națională): „Ce amenințare cu bomba, doamnă? Unde a fost? Păi, noi sîntem bomba aici! Atît!“ (Cancan, 27 august)
Ne-a fost puțin frică că George o să se însoare cu vreo fată simplă care nu se ridică la nivelul lui intelectual, dar după ce-am văzut că Ilinca știe să recite pe dinafară din marii clasici – de exemplu, Florin Salam, „Eu sînt bomba nucleară“ –, ne-am liniștit.

Gen Regină, mînca-v-aș gurili voastre
Bianca Drăgușanu (Maria Antoaneta pe Botox și polimeri): „Andreea Țonciu obosește și cînd urcă scările, nu are cum să mă aleagă pe mine să se lupte. Eu sînt atît de norocoasă încît practic sportul ăsta de box și MMA și sporturi de astea de contact de mai mulți ani și le fac de plăcere. Dacă ar fi să mă lupt vreodată cu cineva, în cuvinte, în atitudini și în aptitudini, ar fi să o fac din plăcere, nu o fac pentru bani, că eu fac bani singură, fără să fie nevoie să mă lupt, că eu sînt o regină. Reginele nu se luptă pentru bani.“ (Cancan, 26 august)
Of, dacă ar fi aflat asta Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii de la Bianca la timp, poate că în anii ’80 n-ar mai fi trebuit să se umilească luptîndu-se în ring cu Tyson, Hollyfield, Stallone, Hulk Hogan, Alien și Predator. Pe de altă parte, a fost foarte bine pentru că altfel oricum mătura Bianca pe jos cu ea la altitudini și latitudini.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint