Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Diana Șoșoacă (simbol): „Prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România”

Zoom Diana Șoșoacă (simbol): „Prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România”

Gen Bale și jenă

Marina Almășan (limbă ascuțită țintită spre posteriorul publicului): „Pe jurnalistul Buhnici nu l-am cunoscut niciodată, deși înțeleg că împărțim aceeași meserie de foarte mulți ani. I-am reținut, totuși, numele căci atunci cînd l-am auzit, în treacăt, de la televizor, mărturisesc că primul lucru care mi-a venit în gînd a fost «buhă», adică bufniță. Care este, se știe, un simbol al inteligenței. Și, cu siguranță, nici omul nu e deloc un prost. (…) Ce-a făcut numitul Buhnici? Le-a înțepat discret, cu limba-i ascuțită, pe rubensienele reprezentante ale sexului (cîndva) frumos, care, neținînd cont de «imperfecțiunile» majore ale trupului, se expun în fața unor plaje întregi, în toată splendoarea celulitei și a kilogramelor lor, fără să aibă nici o reținere.“ (Facebook, 20 iulie)

Fără s-o cunosc pe Marina Almășan, deși înțeleg că împărțim aceeași meserie de foarte mulți ani, pot să fiu sigur că, atunci cînd se duce la magazine, în loc de unt cere „cadoul mătăsos al drăguțelor văcuțe“ și în loc de pîine cere „căsnicia perfectă între poznașul bob de grîu și arșita maternă a cuptorului“ sau, oricum, niște metafore haotice și bășite de genul ăsta.

 

Gen De ziua ta, mămico

Diana Șoșoacă (simbol): „Prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România. Ne-am cunoscut exact într-o luptă de-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo trei-patru site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă.“ (Wowbiz, 25 iulie)

Probabil, doamna Șoșoacă a fumat nițel în timpul sarcinii și a lucrat cu azbest, altfel nu ne explicăm cum a ieșit așa de bine copilul România.

 

Gen Și-altă dată, și-altă dată, o să facem altă culoare de pată

Ruby (a fost la parcul de distracții): „Vreau să știți că mă distrează așa de tare că mi s-au șters și sprîncenele și ce credeți?! Nici nu-mi pasă. (…) Cred că am făcut un pic și pe mine.“ (Spynews, 23 iulie)

Cel mai important e că, deși am început să hălăduim tot mai departe de vatra satului și am uitat jocul în horă, la capitolul distracție și voie bună continuăm să păstrăm vii tradițiile strămoșești: ne distrăm pînă ni se șterg sprîncenele și facem un pic pe noi.

 

Gen Supremația mașinilor

Mihai Trăistariu (e fascinat de roboți): „Eu sînt fascinat de roboți. (…) O să îmi fac o fabrică de roboți pe viitor. O să produc pe bandă rulantă. Chiar vreau să fac asta. Mă fascinează foarte mult. Vreau să-i angajăm, să ne facă treburile, tot. (…) Poate fi și periculos, pentru că roboții pot fi ei cei care domină. (…) Vreau să trăiesc acest viitor, că altfel înnebunesc la propriu. Am rămas mască, era un robot care mergea printre mese ca un ospătar. O să fac și eu și o să-l pun la concerte în locul meu.“ (Antena Stars, 22 iulie)

Din declarația lui Mihai reiese clar teama lui cea mai mare: că roboții vor prelua controlul și îl vor depăși la Eurovision și la urmăritori pe OnlyFans. Există însă și un capitol la care nu-l vor depăși niciodată: succesul nebun la doamne și domnișoare.

2 comentarii

  1. #1

    Dar Bote îl depășește pe Traistariu la succes nebun la doamne și domnișoare.

    • #2

      draga Paul, in cazul lui Bote, se aude ca doamele si domnisoarele nu sunt singurele lui preferinte … sa nu se supere omul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint