Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Die hard rău de tot

Zoom Die hard rău de tot

Un american a supraviețuit atît atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001, cînd se afla într-unul dintre cele două Turnuri Gemene, cît și atacului din sala de concerte Bataclan. E clar că n-a fost niciodată în România. Aici n-avem nevoie de atacuri teroriste, ne descurcăm foarte bine și singuri.

Un marinar rus, care băuse trei sferturi de sticlă de rom, a intrat cu o navă de 7.000 de tone direct în țărmul Scoției. Probabil a făcut-o intenționat. S-a speriat că mai are doar un sfert de sticlă de rom și a vrut să meargă pe țărm după provizii. Și oricum, putea să fie mult mai rău, putea să candideze la președinție.

Specialiștii în comportament felin susțin că oamenii n-ar trebui să-și mai sperie pisicile cu castraveți pentru propriul amuzament, pentru că e foarte traumatizant pentru pisici. Desigur, mult mai de speriat decît castraveții pentru pisici e să zici la oameni că ești specialist în comportamentul felin.

Doi hoți de mașini din statul american Virginia au furat o mașină cu un copil în ea, după care l-au lăsat pe copil la școală. Ăsta-i genul de hoți pe care orice mamă și-ar dori să-i aibă.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint