Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Digitalizarea și automatizarea dosarului cu șină

Zoom Digitalizarea și automatizarea dosarului cu șină

Trăiască PNRR-ul că, iată, avem bani de digitalizare. Și ce-o să ne mai digitalizăm, ce-o să mai automatizăm administrația, văleu! Că doar de-aia avem o Autoritate pentru Digitalizarea României, care autoritate absoarbe banii ăștia de la UE și face să fie bine, ca să nu fie rău. Că există în PNRR o chestie care se numește „Automatizarea proceselor de lucru în administrația publică“, chestie în care există o subchestie numită, atenție, „Transformarea digitală și adoptarea tehnologiei de automatizare a proceselor de lucru robotice în administrația publică“. Mamă, cum sună asta, automatizare a proceselor de lucru robotice! Ei bine, fiind o chestie de automatizare, primul lucru e să ne dăm mare cu ea, cu automatizarea asta, cu procesele robotice, înainte ca ele să existe. Că doar proiectele astea sînt făcute de instituții care au în frunte oameni automatizați la partid. Or, Autoritatea asta pentru digitalizare tocmai a plătit ceva mai bine de 330.000 de lei plus TVA pentru servicii de publicitate a digitalizării și robotizării. Procedură simplificată, românească, cu doi participanți, dintre care unul se retrage, iar contractul ajunge la Nosce Group SRL din Craiova. Și, cine știe, poate reușesc, în contractul ăsta de publicitate, să pună și site-ul instituției, care pare digitalizat complet, făcut cu roboți de bucătărie.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Ce sa faca cu publicitatea?
    Cetateanul de rand a aflat de dosaru’ cu sina, functionarii publici nu au aflat, pentru ca cer in continuare dosare, copii acte,.Un singur exemplu: Casa de asigurari de sanatate cere medicilor o adeverinta cu numar de zile de concediu medical ale pacientului de la angajator.Angajatorul descarca axeasta adeverinta din…… baza de date a Case de asigurari. de sanatate ! O printeaza..o semneaza ca sa ajunga…la Casa de asigurari de…sanatate.Sa mai plimbam un bolnav….si niste hartii.Marea digitalizare!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint