Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Din față Priscilla, din spate Godzilla

Zoom Din față Priscilla, din spate Godzilla

Un bărbat de 53 de ani din Japonia a fost prins în timp ce se dădea drept o femeie de 23 de ani pe Instagram și iată, prieteni, probabil cea mai bună descriere a Internetului pe care cineva a făcut-o vreodată.

Partidul Comunist din China ironizează pe rețelele sociale situația catastrofală din India, unde numărul deceselor a crescut la cîteva mii pe zi în urma valului doi. Avînd în vedere țara de proveniență a virusului, e absolut normal să faci mișto, mai puțin dacă ai o aripă prăjită de liliac în gură, chiar acum.

Pfizer a început testele pentru un tratament împotriva COVID-19 care se poate administra pe cale orală sub formă de pastile. Desigur, coronascepticii vor spune că e o păcăleală, că dacă chiar era un medicament serios trebuia să ți-l cumperi pe sub mînă de la o farmacie veterinară.

Vînzările de lapte către Uniunea Europeană au scăzut cu 96% în Marea Britanie după Brexit. Partea bună e că acum pe străzi curge numai lapte și miere.

15 voluntari au stat 40 de zile într-o peșteră din Franța, fără ceasuri, tehnologie sau posibilitatea de a contacta lumea de afară, pentru a testa cum percep oamenii trecerea timpului în condiții de izolare. E clar că oamenii de știință francezi n-au fost niciodată la țară în România, unde toată lumea crede în continuare că e anul 1532.

Mai multe baruri din Lituania au rămas fără bere după relaxarea măsurilor anti-COVID. Într-o lume normală, asta ar duce la instalarea unor centre drive-thru de vaccinare cu bere și la înființarea unor echipe mobile care merg din ușă în ușă.

Un medic din Kenya, care afirmase în mai multe rînduri că vaccinurile sînt inutile și periculoase și că oamenii ar trebui să se trateze cu hidroxiclorochină și Ivermectină, a murit în urma infectării cu COVID-19. Probabil, marele lui ghinion a fost că n-a fost niciodată însurat cu Viorel Cataramă.

Orașul elvețian Basel se oferă să le plătească cerșetorilor străini drumul pînă acasă, atîta timp cît aceștia nu se mai întorc niciodată. Paisprezece români, șapte belgieni, șapte nemți și doi italieni au ales să beneficieze de această ofertă pînă acum, ceea ce ne face să ne punem serioase semne de întrebare în legătură cu Belgia, Germania și Italia, cărora ar trebui să le fie rușine că tolerează cerșetoria.

Virusul gripal a dispărut aproape cu totul în urma măsurilor de protecție anti-COVID. Sîntem siguri că e doar o păcăleală și o să iasă pînă la urmă din hibernare, cel mai probabil la Antena 3 sau RTV, unde o să anunțe că nu-i sînt respectate drepturile.

Un oraș din SUA a anunțat că va începe să facă teste ADN pe rahatul de cîine găsit pe stradă pentru a-i identifica și a-i amenda pe stăpînii cîinilor. Marea surpriză o să fie probabil cînd o să se descopere că nu toți rahații sînt de cîine, unii sînt chiar de stăpîn.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cel mai primejdios drum

  11 mai 2021

  Marele explorator care a călcat pe spinarea aligatorilor din mlaștini, dansînd pe buza prăpăstiilor cu rucsacul în spinare, înfășurat în voalul de zăpadă al miresei din Kilimanjaro, după ce a […]

 • Baroni, aruncați armele!

  11 mai 2021

  La parastasul ursului Arthur nu s-a auzit nici un bocet pesedist. Nici liberalii și nici ungurii nu s-au grăbit să-și tragă mucii la căpătîiul splendidei fiare. Toți iubitorii de natură […]

 • Vaccinații über alles

  11 mai 2021

  Bâjbâim neputincioși încă de la începutul lui 2020, în încercarea de a găsi un dușman cât de cât decent. Să fie măcar vizibil, să-l putem fotografia, filma și expune public, […]

 • De ce e mai coruptă stînga decît dreapta

  4 mai 2021

  Cine a furat mai mult: PDSR-ul lui Ion Iliescu în lungul și înverșunatul lui jaf din anii ’90 sau CDR-ul lui Constantinescu în haotica guvernare din anii 1996-1999? Cine s-a […]

 • Emasculata concepție

  4 mai 2021

  De ce se ratează complet partidele și politicienii așa-zis noi atunci când ajung la putere sau în apropierea ei? E o întrebare pe care uneori nici măcar nu vrem să […]