Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Doamna cu coada

Zoom Doamna cu coada

Cozi la vaccinare, isterie la TV că sunt cozi la vaccinare, deci ce naiba se întâmplă cu organizarea, vai? Cred că, după pandemie, românul o să fie ceva de genul: „Mda, a fost, dar nu cine știe ce… Adică, dacă făceam eu o pandemie, păi, o făceam nenică, omoram miliardul ca popa“.

Florin Cîțu, într-un moment de rătăcire: „Sunt dispus să ascult și opinia specialiștilor din PSD“. Acum, PSD a făcut o comisie internă ca să vadă care e capcana.

Cei doi bărbați torturați de polițiștii de la Secția 16 au murit din diferite cauze la trei săptămâni distanță unul de altul. Singurele efecte pe termen lung al guvernării Orban.

Diana Șoșoacă a încercat să scoată lumea în stradă, dar nu a reușit să se scoată decât pe sine. Și asta cu greu, cel mai probabil.

Flavia Groșan, medicul-minune al lui Mihai Gâdea, i-a dat o replică tăioasă lui Raed Arafat: „Eu nu am apărut din spuma mării. Eu am făcut cercetare de mare calibru ca principal investigator în multe studii clinice de mare anvergură internațională“. Moment în care a trebuit să-și odihnească puțin mintea, că plesnea de sănătate.

Marcel Ciolacu a zis că Dragnea nu se va mai întoarce în PSD. Nu se întoarce, Marcele, mi-e că luați partidul în spinare și i-l duceți la Belina, cu frapieră, cu platouaș, cu tot ce trebuie.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale