Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Doamna Grapini, pentru noi, este eu doi

Zoom Doamna Grapini, pentru noi, este eu doi

Stimată doamnă Maria Grapini,
Vă scriu chiar eu, stimata doamnă EBA, fostă „stimată domnișoară EBA“, fostă „mânca-o-ar tata de căcăcioasă“, că așa-mi zicea tăticu, când eram mică. Vă scriu deoarece am auzit foarte multă lume vorbind despre dumneavoastră că nu știți să scriț și vroiam să vă spun că mai întâi și mai întâi ma-m enervat. Ma-m enervat, am țipat la Syda ca să mă calmez, pentru că nu spălase vasele, după care mia-m dat seama că nu mă calmasem și ma-m enervat din nou. Și am țipat iar la Syda săm-i deschidă pagina dumneavoastră de Facebook (singură nu prea mă descurc), să văd și eu cu ochii mei cum scriți și dacă sunt adevărate bârfele care se bârfesc. Și cea-m văzut????? Am văzut că scriț perfect în linba română și că spuneț decât numai lucruri frumoase și foarte, foarte, foarte, foarte, foarte inteligente. Semănați perfect cu mine, decât că eu sunt tânără și frumoasă, iar dumneavoastră sunteți bătrână și urâtă! Și atunci de ce vă bârfește toată lu mea???? ????? Din imvidie, vă spun eu.

Dar să nu vă faceț sânge rău și să nu vă enervaț, din cauză că să nu faceț naibii vreun infart, la vârsta dumneavoastră orice e posibil! Luaț exenplu de la mine și vedețiv-ă de treabă, lăsaț invidioșii să facă spuming și mergeț tot înainte. Am înțeles că vreț să candidaț la europarlamentare și mi se pare o coincidență superbă, din cauză că și eu vreau să candidesc din nou și mia-r place foarte, foarte, foarte mult să câștigăm și să fim colege. O singură chestie vă recomand: să faceți operație estetică înainte să candidați, că mie nu îmi place să am prietene urâte, din cauză că am auzit că cică se ia. Să puneț și puțin silicon în buzițe că sunt cam supțiri, da? Succesuri, Doamne ajută, să iasă operația bine, să nu vă strice mai rău.

Țara are nevoie de oameni ca mine și ca dumneavoastră, stimată doamnă Grapini. Oameni inteligenți și frumoși (deocamdată decât eu!).
Vă iubesc și vă respect, EBA
P.S. Pot să îți spun „fată“?

3 comentarii

  1. #1

    Esti…mortala ! :)))

  2. #2

    :)))))))) )))) hahaha hihih ma-m amuzat copios

  3. #3

    Supper tare!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint