Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dorian Popa (a bușit mașina): „Oglinda a avut de suferit. Însă e bine că nu este decît corpul ei, căpăcelul ei este bun.”

Zoom Dorian Popa (a bușit mașina): „Oglinda a avut de suferit. Însă e bine că nu este decît corpul ei, căpăcelul ei este bun.”

Gen Carne la graniță

Ioniță de la Clejani (Clejan Valjean): „Mă bucur că reporterii au înțeles că poarta casei noastre este granița dintre imagine și viața noastră privată. (…) Numai cine nu trăiește nu știe că pe lume mai ai și hopuri de depășit. Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grija ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunînd că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul.” (Libertatea, 23 mai)

Trebuie avută mare grijă cu căderile astea de calciu, să nu cumva să se ajungăla dependență. Calciului i se mai spune și moartea sănătoasă. N-ar trebui să uităm că, din păcate,avem o groază de vedete pe care le-am pierdut în urma unor supradozedin astea de calciu: Michael Jackson de la Clejani, Jim Morrison de la Clejani, Amy Winehouse de la Clejaniși mulți alții.

 

Gen Veniți gunoi pe programul doi

Ruby (participantă la show-ul Survivor): „Văd niște saci de gunoi și zic: bă, da’ noi de ce nu ne-am gîndit niciodată să căutăm în sacii ăștia de gunoi, că poate o fi ceva de mîncare? Boss, ăștia se uitau la mine și îmi ziceau să mă potolesc. Eu m-am dus direct țintită pe sac, l-am deschis, am văzut o casoletă cu un orez care avusese un sos și mi se umpleau ochii de lacrimi, pentru că a fost un moment atît de fericit pentru mine. În momentul în care am ținut în mînă casoleta aia am simțit că am fentat tot sistemul, am cîștigat, eram deja în finală.” (Wowbiz, 19 mai)

Că postului i se zice Kanal D n-ar fi nici o problemă, sînt alte guri de canal și mai nasoale. Că emisiunile de pe respectivul post au o calitate îndoielnică nu contează așa de mult, ne-am obișnuit de la alții. Dar să începi să glorifici mîncatul efectiv de gunoi chiar e o chestie nouă pentru o televiziune și nu e deloc o idee rea. Ar trebui să se facă și un Masterchef cu lucruri din gunoi, Chefi la cuțite, în care cuțitele sînt folosite ca să gonească șobolanii. Și de ce să ne oprim aici: Visuri la cheie, cu o cutie de carton sub un pod, Vrei să fii boschetar, emisiune de cultură stradală generală, și Abces direct, o emisiune identică cu asta de acum, dar cu 10% mai multe vulpițe și Viorei.

 

Gen Scîrț, Johnule

Dorian Popa (a bușit mașina):„Hîtz, Johnele, hîtz! Fender, bender… Astăzi, m-am purtat exact precum un începător cînd am schimbat banda. Nu știu ce au văzut ochii mei, că era punctul mort, că era ochii mei în altă parte… dar am lovit mașineta și… ce credeți? Oglinda a avut de suferit. Însă e bine că nu este decît corpul ei, căpăcelul ei este bun.” (Spynews, 21 mai)

Am putea spune că oglinda lui Dorian Popa e o metaforă bună pentru Dorian Popa în general, dar fix invers: corpul e încă bun, dar căpăcelul a avut mult de suferit, bietul de el.

 

Gen Afectarea cînd îmi vine

Nicu Guță (moștenitor de Nicolae Guță): „Noi sîntem afectați și pe plan profesional, și pe plan de viață.” (Spynews, 20 mai)

Nu cred că există o descriere mai bună pentru ce a făcut pandemia asta din noi decît vorbele pline de înțelepciune ale acestei odrasle de manelist. Am tras ce-am tras profesional, dar pe plan de viață: of, viața noastră, of, inima noastră, of, degeaba plîngem, tare necăjiți mai sîntem.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]

 • Încă puțină cenzură, că nu dați de la voi

  30 iunie 2020

  De ani de zile, Facebook, cel puțin, acționează arbitrar și nejustificat într-un demers constant de amuțire a vocilor care nu respectă comoditatea politică. Dar nu este de ajuns, se pare, […]

 • Plai cu boi

  23 iunie 2020

  Cînd dăm și noi orbește în gropi, apelăm la postumele buruienoase ale tutorelui nostru suprem, Mihai Eminescu, la micile bijuterii fără perdea, comise cu autoironie prin hîrtoapele existenței sale năprasnice: […]

 • Păcănele mii și stele făclii

  23 iunie 2020

  E mare urgență să fie ajutate două ramuri economice, zice Guvernul: HoReCa și păcănelele. HoReCa apare în pozele cu premierul și cu președintele. Are cînd chipul măsliniu al libanezului Murad, […]