Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dorian Popa (rupător de himere): „Oamenii încă trăiesc într-o himeră greșită și consideră că trebuie să își petreacă concediile la munte”

Zoom Dorian Popa (rupător de himere): „Oamenii încă trăiesc într-o himeră greșită și consideră că trebuie să își petreacă concediile la munte”

Gen Sfătuitorul guvernatorului BNR, Excelența Sa Hîț, Gionule

Dorian Popa (rupător de himere): „Nu am mai plecat în concediu de vreo cinci anișori de zile. Pînă mai deunăzi îmi doream să realizez lucruri. Dacă în ultimul timp le-am realizat, acum mi-am dat seama că nu mai pot să plec în concediu pentru că, deși am realizat lucruri, habar nu avem ce se va întîmpla cu lumea în care trăim. Oamenii încă trăiesc într-o himeră greșită și consideră că trebuie să își petreacă concediile la munte, la mare, în alte țări. Eu i-aș sfătui, cît se poate de prietenește, să pună banii deoparte.“ (Libertatea, 13 august)

Sigur, sfaturile financiar-himeristice ale lui Dorian Popa au foarte mult sens. E o perioadă de instabilitate economică. Ce nu înțelege Dorian, însă, e că oamenii preferă să dea foarte mulți bani pe vacanțe nu ca să se simtă bine, ci ca să fie siguri că nu mai sînt în aceeași țară cu el.

 

Gen Examen la lumea interlopă, oral și scris

Codin Maticiuc (Învățăturile lui Neagoe Poponeț pentru fiul său Anghelică): „Lui Anghel Damian îi dau sfaturi din zona asta de «mafioto-interlopo» pe care eu am studiat-o, i-am dat și acces. Adică eu pe el l-am luat, l-am prezentat lui Nuțu Cămătaru, a fost cu el la niște sindrofii. L-am introdus și pe el în lumea asta, să vadă, ca apoi să poată să scrie mai authentic.“ (Libertatea, 10 august)

Nu știm, după povestea asta, dacă Nuțu Cămătariu l-a plăcut suficient de mult pe Anghel Damian încît să mai vrea să-l învețe și altă dată, dar cică leii lui au strîmbat din nas și-au zis că e un pic cam ațos pentru preferințele lor intelectuale.

 

Gen Florin Salman

Florin Salam (regele): „Unii s-ar fi bucurat să fiu mort? (…) Eu, acum trei-patru zile, am cîntat într-un loc, de aia vreau să anunț și toți colegii, multă lume, să luați în serios, cît de cît, problema asta care e cu COVID-ul. Noi, cîteodată, facem caterincă de situația asta și ferească Dumnezeu pe toată lumea, nu știi niciodată cum poți să cazi… Mai ales în meseria noastră, care știți foarte bine că e destul de… stăm numai între oameni.“ (Libertatea, 14 august)

E destul de rușinos din partea unui ditamai post hrănit numai cu democrație, libertate și toleranță să facă glume din astea macabre. Pe de altă parte, nu mai e nici PRO TV-ul ce-a fost după plecarea lui George Buhnici.

 

Gen Peștii, drogații, hoții, zugravii, toți știu

Simona Sensual (expertă în drept civil și sensual): „Vreau să le aduc la cunoștință celor care încearcă să-mi aducă atingere domiciliului și vieții mele private, indiferent cine ar fi aceștia, că sînt foști muncitori care au zugrăvit casa sau menajere, admiratori sau chiar și foste iubite de-ale actualului iubit geloase, faptul că pătrunderea fără drept în orice mod într-o locuință, încăpere, fără consimțămîntul persoanei care le folosește, ori refuzul de a le părăsi la cererea acesteia, se pedepsește cu închisoarea.“ (Spynews, 13 august)

Asta cu atingerea domiciliului fără permisiune e într-adevăr o chestie foarte serioasă, mai ales că unele vedete de carton și plastic doar din asta trăiesc: atingerea domiciliului contra cost.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint