Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dorin Cioabă (monarh): “Sper ca, la anul, să am o întîlnire cu Donald Trump. Am foarte multe promisiuni.”

Zoom Dorin Cioabă (monarh): “Sper ca, la anul, să am o întîlnire cu Donald Trump. Am foarte multe promisiuni.”

Gen Bittman Returns

Oana Roman (inimă foarte mare): “Dintr-un motiv pe care nu îl înțeleg li s-a cășunat oamenilor doar pe Dan Bittman. Și așa cum spunea Radu Herjeu: «Nu a violat pe nimeni, nu a omorît pe nimeni, nu a diluat dezinfectanți, nu a schingiuit nici un animal, nu a înșelat vreo bătrînică pentru a-i fura pensia, nu a agresat sexual un minor, nu și-a bătut iubita, nu a dat mita ca să ia o fabrica la preț de nimic, nu și-a tatuat zvastica pe frunte, nici măcar nu a tăiat un copac fără autorizație! Nu!». Hai să nu mai aruncăm cu piatra înainte să fim siguri că noi sîntem impecabili.” (Libertatea, 22 septembrie)

Deci să înțelegem că asta e o formă de mărturisire? Că Bittman a făcut și toate chestiile astea, dar nu-l acuză nimeni încă pentru că nu s-a aflat, așa cum nu s-ar fi aflat probabil nici de distracția din sectorul 5 dacă nu apărea pe net? Nasol. Chiar nu e OK să tai copaci fără autorizație, mai ales după ce-ai luat o fabrică la un preț de nimic.

 

Gen Ultimul trip

Daniela Crudu (des dezbrăcată): “M-am dezbrăcat și m-am spălat pe păr în ligheanul în care spălăm și hainele… nici nu-mi mai pasă cum arăt la televizor, doar vreau să fiu curată! Mi-am băgat capul în lighean, m-am șamponat și apoi mi-am mai turnat un alt lighean în cap.” (Libertatea, 21 septembrie)

Dacă ar urmări show-ul Ultimul trib, maestrul Cristoiu s-ar întreba, probabil, laconic: “Dar de unde a făcut rost Cruduța de un al doilea lighean? De unde a făcut rost de cap? Și ce căuta îmbrăcată dacă a trebuit să se dezbrace?”.

 

Gen Cum te prinde, cum te iute

Mihai Trăistariu (vedetă Eurovision): “Mi-am adus din America o cremă pe bază de ardei iute, cu care mă ung pe burtă, seara. Ajută la topirea grăsimii. O să-mi fie greu să mă dezbrac la bustul gol. N-am cîntat niciodată așa. Dar acum trag de fiare, ca să fie totul bine.” (Ziare.com, 21 septembrie)

E destul de ciudat cum un bărbat care și-a petrecut 85% din viața de adult pozînd în chiloți n-a cîntat niciodată la bustul gol. Dar măcar o să fie un bust gol mînjit cu spîrcîială de ardei. Și așa ajungem la a doua problemă: e OK să umbli în chiloți cu ardei iute pe mîini? Se pot întîmpla accidente groaznice.

 

Gen Irina Margareta Xanax

Oana Zăvoranu (critic): “TV și lumea filmului sînt într-un moment de colaps, generat de căderea prea mare în derizoriu a subiectelor din ultimii ani… Cereți mai mult și fiți mai selectivi în ce acceptați să primiți, doar așa veți primi ceea ce e constructiv și bun. O puteți face scăpînd de uscături, non-valori.” (Libertatea, 20 septembrie)

E de ajuns să ne aducem aminte de subiectul ridicol al scandalului la înmormîntare, de cearta pe cimitir, de scandalul de la pomană, de drama pisicii dispărute, moarte și reîncarnate și, nu în ultimul rînd, de drama medicală permanentă pe care o constituie filmul Oana Zăvoranu. Poate chiar a venit timpul să scăpăm de uscături.

 

Gen Cel mai puternic rege al lumii

Dorin Cioabă (monarh): “În a doua parte a vizitei, am fost şi la Washington, unde m-am întîlnit cu o serie de oameni implicaţi în politică. Am făcut lobby pe lîngă toată lumea, ca să mă primească preşedintele şi eu sper ca, la anul, să am o întîlnire cu Donald Trump. Am foarte multe promisiuni.” (Wowbiz, 22 septembrie)

Adevărul e că, la cîte a făcut Trump, e foarte posibil ca o întîlnire cu Majestatea Sa, Dorin Cioabă, aproape că l-ar face mult mai credibil. Vorba aia, nu vine în fiecare zi un rege la tine să te cunoască.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Peisaj cu tractor românesc trăgînd cu lanțul de Coloana Infinitului

  23 aprilie 2024

  Scuip sînge ca Bălcescu și nu sînt în Sicilia, să-mi scurm în cimitirul săracilor culcuș. Goniți-mă cu pietre să întregesc familia celor cu țara-n traistă, de sila voastră duși. Cînd […]

 • Nebunii care se visează președinți

  22 aprilie 2024

  Gafa cu desemnarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei va avea consecințe la celelalte alegeri. Împreună și separat, PSD și PNL vor pierde voturi, vor fi obligate să-și schimbe tactici, oameni […]

 • Monologul unui telefon cu fise, rămas fără certificat de revoluționar

  16 aprilie 2024

  Prea mult sictir, prea multă operetă și un exces nebun de figuranți, a mai rămas puțină Julietă și un profesor de-ngropat talanți, și-o urmă de Romeo în culise descoperită de-un […]

 • Adio, Army

  15 aprilie 2024

  Cînd aliatul Rusiei atacă Israelul și se pregătește să complice și mai mult socotelile de securitate ale lumii civilizate, te întrebi iar, a suta oară, unde sînt banii armatei române. […]

 • Invitație la nuntă

  9 aprilie 2024

  Nimeni nu-i simte îngerului lipsa (mecanic de-ntreținere în cer). Veniți să reparați Apocalipsa, că dă Natura în marșarier! Cel care-a scris că veacul ăsta jalnic va fi religios ori de […]

 • Generalii lui Piedone

  8 aprilie 2024

  De cînd Piedone a devenit preferatul sondajelor, o armată de scarabei politici a început să fojgăie pe lîngă el ca împrejurul unui tomberon. Voiculescu i-a organizat o lansare fastuoasă la […]

bijuterii argint