Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Downtown Brașov. Ca-n București, dar c-un aer curat, de cramă

Zoom Downtown Brașov. Ca-n București, dar c-un aer curat, de cramă

Fix în centrul Brașovului, la o aruncătură de băț de Biserica Neagră, se află restaurantul Cerbul Carpatin. Dacă nimerești pe acolo într-o zi de joi, vineri sau sîmbătă, poți da o raită pe la subsol, unde fosta cramă a localului a fost transformată în club. Încă mai vezi butoaiele în spate și după cîteva beri parcă simți nevoia să verifici dacă sînt pline.

Locul: În formă de “L”, de mărime medie pentru un club. Are și mese, și spațiu unde poți da din corp, dacă simți nevoia. Cam jumi-juma. Decorat cam cu ce găsești la bunica prin pod, dar nu excesiv. Încă are izul de cramă.

Băutura: De toate, dar cam scumpe. E primul loc din țară unde am văzut bere la pahar la 12 lei. De aici încolo, calculați și voi, că prețul unui pahar de bere e unitate de măsură recunoscută internațional.

Oamenii: Oamenii, ca peste tot, sînt fix după cum e băutura: genul de om pe care nu-l deranjează să dea 12 lei pe o bere (deci cam fără studenți). Și genul de gagici care arată destul de bine încît să agațe genul de om care dă 12 lei pe o bere (deci și studente). Vineri și sîmbătă e plin ochi. Joi, cam goluț. Distracție e tot timpul, dacă ești genul căruia îi place aruncatul de șervețele în sus fără nici un motiv și venitul cu fluier de acasă, să o faci pe arbitrul în ritmul muzicii.

Restul chestiilor: Muzica e tipică oricărui club unde se adună dudui cu tocuri și domni cu aproximativ aceeași freză. Au și animatoare, pentru băieții timizi care vor măcar să se uite la ceva. Ce m-a animat pe mine, în schimb, a fost restaurantul de sus, care între 1 noaptea și 9 dimineața are meniu pentru petrecăreți: mîncare ușoară și naturală, ca să meargă lin pe lîngă borhotul adunat în stomac.

Toaleta: E OK, dar nu mi-aș freca fața de un perete.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint