Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Doza de Simion

Zoom Doza de Simion

George Simion e doza potrivită de mârlănie, insistență și prostie pe care o merită PNL + PSD. Asistăm la un joc democratic închis, ca o petrecere privată cu securiști la poartă. Doar că sunt securiști și înăuntru.

„Hoțul Virgil“ este etalonul-aur al economiei de tip PNL + PSD. Omul poate să facă orice, oricum, oricând și nu i se întâmplă nimic. E un fel de Bode peste care ai turnat totuși câteva roabe de felii de lămâie, cât să-i tai ceva din gustul de hoit securistic.

Președinte, Servicii, Parlament, presă – Puterea de azi e limita insuportabilă a democrației.

Mai departe, propun să deschidem larg porțile absurdului, așa cum s-a întâmplat cu George Simion care s-a dus la Digi24 pentru că a văzut la TV că „Hoțul Virgil“ e în direct acolo.

Absolut mirobolant: un parlamentar care urlă ca un descreierat în fața unui loc privat: „Dar ce e aici, stat în stat?“.

L-ar fi pupat în frunte Florin Cîțu ca pe antreprenorul erou pentru această nouă definiție a proprietății în liberalism: „stat în stat“.

Cât s-a certat cu paznicii de la Digi24, Simion era scuturat de întrebări ca maimuța cu variolă de febră: „Bă, dar cine sunteți voi în țara asta?“.

Revoltat, consternat, neînțelegând de ce nu poate să aibă dreptul la replică intrând ca Ion Caramitru în direct la Revoluție.

Vine și Poliția, doar ca să arate că nu se poate face un rahat complet în țara asta fără ea. Vocea lui Simion se domolește, devine ușor mieroasă: „Vrem să vorbim și noi la Digi24 cu publicul român“, zice el.
Zeci de minute, două echipaje de Poliție s-au uitat la fâțâiala băloasă a lui Simion care voia să discute cu conducerea postului.

În acest timp, mă uitam la paznicul Mihai, cel care s-a opus patriotului învârtoșat – practic, fraierul care-și face treaba pe doi lei, fraierul care-l apără pe RCS&RDS de parlamentarul populist.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
 • Balada trapezistei de la Capșa

  21 iunie 2022

  Ședeam la Capșa cu Emil Brumaru, cînd chelneru-a venit să ne anunțe că în parcare ne așteaptă carul doldora de păioase și grăunțe. Era talentul nostru de rezervă și nu […]

 • Tiriplici și alte animale fantastice

  21 iunie 2022

  Marcel Ciolacu este viitorul premier al României. Conform protocolului actualei coaliții de guvernare și conform viselor sale destul de umede. Florin Cîțu este fostul premier al României. Între ei stă […]

 • Cursa dezarmărilor

  20 iunie 2022

  A trebuit să deschidă gura Macron ca să se facă într-un tîrziu auzită realitatea: războiul e la granițele României. N-ai zice că a băgat cineva de seamă, dacă judeci după […]

 • Soluția lui Dracula pentru încetarea războiului din Ucraina

  14 iunie 2022

  Deși știam că încă n-are sediu în țara noastră, totuși l-am momit să nu mai plece vara în concediu, ci să rămînă încuiat în mit. ,,Stimați amici, eu chiar pentru […]

 • Așteptând inevitabilul

  14 iunie 2022

  Este greu de spus dacă în Guvernul României este măcar o singură persoană interesată de aspectele economice ale crizei care, deși a început de luni bune, ne este prezentată drept […]

 • Iscusita lașitate

  13 iunie 2022

  Partea europeană a Occidentului bogat ține în continuare cu rușii. Sigur, există un discurs oficial care tună și fulgeră împotriva invaziei, dar nemții, olandezii, italienii și austriecii îi dau lui […]