Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dragi tovarăși și rapperi

Zoom Dragi tovarăși și rapperi

Vladimir Putin crede că autoritățile statului ar trebui să preia controlul asupra muzicii rap din Rusia, pînă nu e prea tîrziu. Adevărul e că era și timpul ca Putin să naționalizeze toate fabricile de rime și să lanseze un album de hip-hop guvernamental sub pseudonimul Kanye Est, Notorious KGB sau 50 de Copeici.

Un pastor din Carolina de Sud își apără decizia de a-i cumpăra nevestei sale un SUV Lamborghini Urus de 200.000 de dolari. O posibilă explicație ar fi că Dumnezeu are așteptări foarte ridicate de la pastor și de la familia sa, iar Lamborghini-ul Urus îi ajută pentru că are o gardă la sol foarte ridicată, de 25 de centimetri. O altă explicație ar fi că măcar n-a băgat banii într-o Catedrală a Mîntuirii Neamului.

O tonă de ciocolată s-a vărsat pe șosea într-un orășel din Germania, acoperind în întregime carosabilul. Ce putem să mai zicem? Noi nu sîntem în stare nici să construim carosabilul, d-apăi să-l mai tragem și-n ciocolată.

KFC a lansat un buștean de foc care miroase a pui prăjit. Ca să cităm din vasta inteligență colectivă a poporului român, “Ăștia nu știu ce să mai facă”. Mai rămîne să aflăm că a apărut apa de colonie cu miros de sos de usturoi și puiul prăjit care miroase a pui prăjit, și-atunci chiar le-am văzut pe toate.

Un bărbat cu mănuși și cagulă a așteptat politicos 15 minute la coadă ca să jefuiască o bancă din sudul Angliei și nimeni nu l-a întrebat nimic de sănătate pentru că angajații băncii au crezut că are o boală de piele și n-au vrut să-l facă să se simtă prost. Foarte probabil, omul a primit și o punguță ca să care banii pînă acasă pentru că englezii chiar sînt foarte de politicoși, nu ca alte popoare prost-crescute, care-i dau pe hoți în șuturi afară.

Acțiunile Johnson & Johnson sînt în cădere liberă după ce compania a recunoscut că mai scapă din cînd în cînd și azbest în pudra de talc pentru bebeluși. OK, poate că azbestul nu e cel mai sigur lucru pe care să ți-l pui pe piele, dar cine are acum fundulețul foarte protejat împotriva focului?

Un bărbat pe nume Isus a intrat prin efracție într-o biserică din Marea Britanie. Să fim serioși, în ultima vreme ăsta e singurul mod în care un bărbat pe nume Isus mai poate să intre într-o biserică fără să dea de bănuit.

Potrivit specialiștilor, James Bond suferă de alcoolism, unul dintre indicii fiind faptul că, după ce-și bea Martini-ul, obișnuiește deseori să întrețină relații sexuale cu spioni din tabăra adversă și își pune viața adesea în pericol. Acum, hai să fim serioși, poate nu-i în totalitate vina lui, poate sînt de vină și spionii din tabăra adversă că sînt atît de atrăgători.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Poate fi un orbete președinte de țară?

  20 august 2019

  Klaus Iohannis a pierdut ocazia de-a juca o scenetă biblică pe țărmul Mării Negre fiindcă, dacă s-ar fi aplecat asupra soldățelului american leșinat și l-ar fi cărat în brațele-i vînjoase […]

 • Președintele armatei moarte

  20 august 2019

  Marți, 20 august, peluza Casei Albe va duce iar povara președintelui Iohannis. Sînt fire de iarbă care au avut norocul să geamă sub pantofii unui Macron, unui Netanyahu, unei Merkel […]

 • Politiciene disperate

  20 august 2019

  Ne îndreptăm, cu pași mari, spre momentul în care va fi aproape obligatoriu ca politica să fie condusă de către femei. Dintr-un domeniu eminamente patriarhal, politica tinde să devină tărâmul […]

 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]