Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Duios Iohannis tăcea

Zoom Duios Iohannis tăcea

Klaus Iohannis a participat la funeraliile reginei Elisabeta. Asta înseamnă să fii Casa Regală britanică și să ai bani. Îți permiți să aduci cei mai buni oameni din lume pe tăcut și ținut momente de reculegere.

Un jucător de șah e acuzat de colegi că a trișat la mai multe turnee de șah folosindu-se de bile anale controlate prin Bluetooth. Potrivit martorilor oculari, primele bănuieli au început să apară atunci cînd a început să mîngîie un nebun și apoi l-a invitat să iasă la o cafea.

Președintele Joe Biden l-a rugat pe Vladimir Putin să nu folosească arme nucleare. Ei, și cu asta basta. Ia, toată lumea la scara lui! Dacă l-a rugat Biden e clar că n-o să folosească.

Un cuplu din China își dă în judecată fata abandonată pentru că aceasta refuză să-i cumpere un apartament fratelui ei. Dacă e vorba de un apartament în Cluj putem s-o înțelegem perfect pe biata fată.

Honda cere bani de la angajați după ce, din greșeală, le-a oferit un bonus prea mare. Se vede că angajații de la Honda sînt toți ca o mare familie. Doar într-o familie se mai poate întîmpla așa ceva, să spargi pușculița copiilor și să le ceri banii înapoi.

Potrivit unui sondaj, australienii vor s-o înlocuiască pe Regina Elisabeta de pe bancnote cu Steve Irwin, vînătorul de crocodili. Mulți spun că Regele Charles a simțit asta ca și cum o pisică de mare l-ar fi înțepat în inimă.

Un deținut din America, obligat să asculte cîntecul „Baby shark“ din nou și din nou, a fost găsit mort în celula lui. Mii de alți deținuți obligați să facă același lucru își trăiesc liniștiți viața de părinți.

Oamenii de știință au descoperit că dacă nu dai drumul la aerul condiționat poți să faci economie la electricitate. Pare că-n ultima vrem oamenii de știință sînt din ce în ce mai deștepți. Cel mai probabil, în curînd o să descopere că iarna nu-i ca vara și dacă ți-e frică de lup nu intri în pădure.

Doctorii au găsit 55 de baterii în corpul unei femei. OK, înțeleg că-i bine să facem economie la energie electrică, dar asta e deja un pic exagerat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint