Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dumitru Dragomir (Mitică de la liga studenților mediciniști): „Trebuie să ai studii medicale ca să-l înțelegi pe Gigi Becali.“

Zoom Dumitru Dragomir (Mitică de la liga studenților mediciniști): „Trebuie să ai studii medicale ca să-l înțelegi pe Gigi Becali.“

Gen Mai bine bogat decît sărac

Vica Blochina (fostă Vica lui Pițurcă): „Toată viața mi-au plăcut oamenii cu bani, cred că dintre toți prietenii din jurul meu eu sînt cea mai săracă. Eu nu pierd timpul cu oricine. (…) Dacă pînă la 30 de ani un bărbat nu a realizat nimic pentru viața lui, el nu o să realizeze niciodată. Tu, ca bărbat, trebuie să-ți asiguri viitorul și viața. Mie pătrățelele nu-mi plac, nu mă impresionezi niciodată.“ (Spynews, 5 februarie).

Se spune că degeaba ai bani și averi, pentru că, atunci cînd vine vremea, nu iei nimic cu tine pe lumea cealaltă. Multora tocmai de-aia le plac oamenii cu bani. Pentru că nu iau nimic cu ei pe lumea celalaltă.

 

Gen Te invit aici să te trimit în altă parte

Dan Capatos (traficant de invitați, despre Dan Diaconescu): „Și oricum, la ei erau niște discuții din alea interminabile cu mulți invitați. Zic, cînd o avea invitată pe Oana Zăvoranu: «Dă-mi-o mie o oră! Vine la mine și se întoarce la tine!». Și zicea: «Și acum să îi dăm voie doamnei Zăvoranu să se ducă la prietenul Dan Capatos, stă o oră și se întoarce la noi!».“ (Viva.ro, 7 februarie)

Erau vremuri nebune, cînd invitații erau dați afară din emisiune, mergeau pentru o oră la o televiziune concurentă, iar apoi reveneau la tine. Acum nu mai poți să faci asta, pentru că invitații pleacă ei din proprie inițiativă la concurență, ca să fie în aceeași seară pe cît mai multe canale posibile. Din păcate pentru Capatos, Dan Diaconescu nu putea să i-o împrumute și pe Elodia, aceasta fiind deja moartă, cel mai probabil.

 

Gen La botul medicalului

Dumitru Dragomir (Mitică de la liga studenților mediciniști): „Trebuie să ai studii medicale ca să-l înțelegi pe Gigi Becali.“ (declarație dată la PRO X, citată de digisport.ro)

De altfel, mulți tineri români renunță la studii pentru că-și dau seama că nici nu vor să-l înțeleagă pe Gigi Becali. S-a tot spus că școala românească nu te pregătește pentru nimic, dar iată că Dumitru Dragomir i-a găsit un folos: studiile medicale, cel puțin, te ajută să înțelegi cum gîndește Gigi Becali.

 

Gen Mariaj à trois

Ana Maria Prodan (femeie în pragul divorțului): „Este ireal, eu aș face un film, o poveste care pusă cap la cap te face să nu mai ai încredere în omul de lîngă tine. Ăsta o să fie următorul meu pas, o să pun toate aceste dovezi într-o carte, cum l-am demascat pe Reghecampf.“ (Spynews, 5 februarie)

Cineva ar trebui să-i explice Anei Maria Prodan că e nasol momentul prin care trece, doar că eșecul mariajului ei cu Reghecampf e mai puțin important pentru restul lumii decît e pentru ea. E cel mult o o distracție oarecare, o poveste la care lumea se hlizește între două griji reale, ca să mai uite de problemele vieții. Nu interesează pe nimeni cum l-a demascat pe Rechecampf. Nici măcar nu știam că Reghecampf poartă o mască. Oricum, să se grăbească, pînă nu e demis omul de la Craiova, că atunci chiar n-o să mai intereseze pe nimeni.

1 comentariu

  1. #1

    Adevar graieste puscariasu’ mitica despre puscarasu’ gigi: trebuie sa ai studii psihiatrice avansate ca sa-l intelegi…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint