Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

E coadă de jurnale la ușa lui EBA, adică eu

Zoom E coadă de jurnale la ușa lui EBA, adică eu

Dragă jurnalule, nu mai suport să nu înțeleg o chestie: de ce la folbal se strigă „Goool“, dar nu se dezbracă niciodată nimeni???? Eu de-asta nici nu ma-m făcut folbalistă, pentru că știam că o să mă vrea lumea în pielea goală și eu sunt de acord să mă despuiesc decât numai în fața lui Syda și a mea. Ba câteodată, când mi se pare că sunt grasă, mie rușine și de mine. Îmi pun un ciorap pe ochi și fac duș așa, ca să nu mă văd, să încep să râd de mine și să mă strig „Grasa contrabasa!“.

Apropo, am citit undeva că există sâni în formă de pară și sâni în formă de măr. Ai mei cred că sunt în formă de măr, dar sunt îngrijorată deoarece nu au frunze și codiță!!!! Cred că sunt defectă, o să mă duc la doctor să îmi pună frunze!!

Câteodată sunt atât de obosită încât îmi vine să dorm în picioare, în timp ce merg, dar nu pot, deoarece sunt obișnuită să dorm decât pe burtă, și atunci ar trebui să mă întorc cu spatele la sensul de mers și nu mai o să ajung acolo unde am treabă. Of, of, of…

M-a întrebat o tipă azi dacă aspir la încă un mandat de parlamentar european și am vrut s-ăi dau cu copilul în cap. Păi, ce, eu sunt aspirator???? Să aspire ea și cu mă-sa, eu nu aspir nimic, am femeie care îmi aspiră, face curat și gătește. O vacă.

Am văzut un câine cu o culoare mișto la păr, un roșcat superb. Era cu stăpâna lui în lesă. Adică, de fapt, ea era în lesă cu el. Am rugato să mil înprumute, ca să merg cu el la coafor, să cer să mă vopsească la fel, dar nu a vrut. Cică câinele ei nu e catalog de vopsele de păr. Altă vacă.

Noapte bună, jurnalule,  să nu uiți că este o onoare să fii jurnalul Elenei Băsescu, adică eu. Multă lume ar vrea să fie jurnalul meu, dar eu te-am ales pe tine. Să fii cuminte și să mă respecți, alfel te dau afară și îmi iau altul. E coadă de jurnale la ușa mea. Somn ușor.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

1 comentariu

  1. #1

    Oare EBA citeste articolele astea sau are femeie care ii citeste… poate tot cea care ii aspira, gateste si face curat. Cred ca e singura din casa aia care stie sa citeasca!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint