Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

E fake news-ul cât casa

Zoom E fake news-ul cât casa

Îți trebuie câteva sute de lei ca să umpli Facebook-ul cu o mizerie. Dacă însă treaba e aranjată cu presa pesedistă, nu dai nici banii ăia.

Dacian Cioloș s-a întâlnit la Viena cu Florian Coldea și cu Mihai-Răzvan Ungureanu – băiatul ăla cu ungurenii și cu rate multe la bănci – ca să vorbească despre candidatura sa la prezidențiale. Vreo dovadă a întâlnirii? Nici una. Poze, audio, mărturii? Nimic. Era scris undeva pe net și presa pesedistă a preluat ”știrea”. Dar lucrurile se leagă, pentru că Cioloș e ”securist”, nu? De unde știm? Din alte astfel de ”știri” preluate la momentul respectiv de aceeași presă pesedistă. Când te gândești că Vadim Tudor făcea de-astea când ăștia se jucau cu Geoană-n țărână și habar n-aveau pe ce lume trăiesc…

Apoi, PNL fuzionează cu PMP, prin absorbție. Foarte amuzant și jenant cum prezintă cei de la B1 TV pe site: ”Surse: PNL fuzionează cu PMP. Raluca Turcan confirmă discuțiile cu Eugen Tomac”. Evident, te uiți, mai ales că ți se spune că Raluca Turcan confirmă discuțiile cu Eugen Tomac. Ce ți se spune în text: Raluca Turcan exclude orice fuziune, nu au avut loc negocieri, discuții, nimic. Raluca Turcan spune că a vorbit cu Tomac în legătură cu moțiunea de cenzură din decembrie, însă doar atât. Poate că și Traian Băsescu putea să confirme discuțiile, în sensul în care o sunase pe Turcan să-i ureze „La mulți ani!” și să mai râdă puțin despre Ludovic Orban. Dar cam atât.

Altfel, nu ar fi de mirare ca PNL să fi dat așa ceva ”pe surse” doar ca să vadă care e pulsul pieței. Dar nu despre PNL sau Turcan sau Tomac e vorba aici, ci despre jalnica postură în care a ajuns presa, dacă mai poate fi numită astfel.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint