Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Eba se teme pentru viața sa: ”Știu prea multe!”

Zoom Eba se teme pentru viața sa: ”Știu prea multe!”

Elena Băsescu trece printr-o perioadă mai puțin plăcută a vieții sale. Fata cea mică a președintelui se teme pentru viața sa. Ea spune că a ajuns să știe prea multe lucruri și lumea e invidioasă. ”Într-adevăr, am ajuns să știu foarte multe lucruri, și mă simt amenințată. Lumea e rea, nu acceptă să aibă în preajmă un om care chiar știe multe”, a declarat europarlamentarul.

Eba spune că lucrurile au ajuns prea departe zilele trecute cînd a primit o scrisoare de amenințare. ”Uită-te de două ori înainte să treci strada”, începea scrisoarea pe care Eba a prezentat-o presei, și continua astfel: ”Te-am văzut că trecei pe culoarea roșu a semaforului și nici nu te asiguri. Sincer, ne temem pentru viața dumneavoastră”. În josul paginii era semnat: Cîțiva vecini.

Eba a mai spus: ”Eu nu mă bucur să moară și capra vecinului. Nu mai zic, că mulți dintre vecinii mei sînt foarte săraci, nici măcar nu au capre”.

Eba și-a angajat o echipă de bodigurazi dar, în cazul în care se simte în continuare în pericol, va apela la metode care aparțin medicinei pentru a mai uita din lucrurile pe care le știe.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint