Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

A zburat puiul cu ața

La ora asta, președintele pesedeului lălăie un cîntec de inimă albastră de pe vremea fanarioților, în care boierul cuprins de fandacsie nu înțelege cum de i s-a zburătăcit ibovnica din iatac.

Părăsind colivia de papagaliță de Teleorman pe care ipochimenul i-o atîrnase într-un cui în Palatul Victoria, Viorica Dăncilă se pregătește să primească premiul GDS pentru tentativa de stîrpire a ciumei roșii din trupul de efeb reumatic al lui Liviu Dragnea.

Din rolul de martir al statului paralel, Dragnea s-a trezit în ipostaza frizerului pe care femeia de serviciu îl bate cu mătura-n cap în propria-i prăvălie pentru damblaua de a-și rade propriile slugi, poreclite miniștri, din șase în șase luni.

Pînă ce Viorica se va decide să îi mai tragă două poșetuțe în scăfîrlie, sănătos ar fi ca Liviu Dragnea să se ceară singur la pîrnaie.

Întîi că l-ar lăsa pe Klaus Iohannis fără obiectul muncii și apoi i-ar îngădui Dumnezeului socialist să-și pogoare sfintele scule pînă la tubercule, adică pînă la bătrînii lideri pesediști îngropați în uitare precum cartofii puși la încolțit sub o brazdă adîncă, ce vor înflori pentru a doua oară spre a fi votați nu doar de cele două mătuși simandicoase pe care colecționarul aureolat de mîrlănie Codrin Ștefănescu le ține la uscat în podul casei, ci și de nenumăratele colege ale mătușii Tamara nevoite să mănînce răbdări prăjite la cantina săracilor.

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint