Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Afectarea emoțională ca pseudonim al Apocalipsei

Baronii ISIS-ului fost-au „afectați emoțional“ de apariția jalnică a martirilor islamici cu hainele ferfeniță, cocîrjați, cu ochiul cît sarmaua și cu urechile lipsă la inventar.

Acum cîțiva ani, cînd au apărut pe piață, băieții care decapitau creștinii păreau că se îmbracă la o casă de modă misterioasă, dalbi și apretați, cu bentițe negre pe frunte, de-ți era mai mare dragul să-ți pui capul pe butuc.

Supărați că Putin le-a stricat imaginea publică, purtătorii de cuvînt ai Profetului au jurat răzbunare. Ofensă mai mare ca tăiatul urechilor nu există în islam, cu atît mai mult cu cît Allah obișnuiește să-i tragă de urechi în văzduh pe junii martiri. Or, Putin a încălcat drepturile omului și a dat dovadă de o cruzime nemaivăzută, ciuntindu-i de mijlocul de locomoție prin care ajungeau la cele șaptezeci de fecioare.

Drept îi că metoda prin care martirii și-au suflat contra cost mucii în fasolea realegerii țarului l-a afectat emoțional și pe Putin, care s-a retras într-o firidă a bisericii Vasili Blajenîi, palid, în mînă cu o lumînare, arătîndu-ne, în sfîrșit, luminița de la capătul tunelului.

 

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint