Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bătrînul și parașuta

Dacă C.V. Tudor avea obiceiul de-a agăța băbuțe cu pedigri spre a-și spori menajeria partidului (de s-a zvîrcolit Arghezi în mormînt cînd Mitzura a asenilizat în PRM), Alina Gorghiu, mergînd pe dîra lăsată de Tribun și pitulîndu-și sub fotă viermușii, rîmele și coropișnițele din dotare, a decis să dea la pește cu bătrîni trași în zahăr candel, ca să nu zicem zaharisiți.

Mestecînd cu voluptate merde-nele franțuzești, adică vorbind despre moralitate cînd imoralitatea a fost înălțată în Partidul Liberal la rangul de onoare, juna trăgătoare de sfori n-a avut curajul să-i înfigă cîrligul în spinare nonagenarei rapandule securiste Ionescu Quintus și să-l arunce în bulboană, în schimb nu s-a sfiit să pună la cale un spectacol nemaiîntîlnit în istoria creștinismului, momindu-l pe stîlpnicul medicinei românești să sară din vîrful parului cu parașuta direct în smîrcul sulfuros al politichiei.

Uite-așa s-a destrămat legămîntul de sărăcie și castitate al unui înger cu părul alb, care nu va mai fi zărit niciodată călătorind cu metroul spre Paradis.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

1 comentariu

  1. #1

    Poate , da’ nu cred !!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint