Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bumerangul lucrului bine făcut se întoarce

Vulturul carpatin care s-a nutrit pînă mai ieri din cadavrul politic al lui Liviu Dragnea va intra într-un șomaj tehnic dezastruos, care-l va readuce la naturelul lui originar de clapon săsesc, dispus să ciugulească mălaiul din mîna unui tăietor de lemne austriac.

Că-n vreme ce, pentru PSD, arestarea lui Dragnea a picat precum o mană cerească, fiindcă își pot întoarce acum ciorapul partidului pe dos ca să pară proaspăt spălat, lui Klaus Iohannis Justiția i-a tras preșul de sub picioare căci, lipsit de obiectul muncii la alegerile din toamnă, va fi izbit în plină figură nu de Liviu Dragnea, ci de bumerangul lucrului bine făcut, care se va întoarce pedepsitor asupra celui ce l-a aruncat acum cinci ani în capul nostru.

P.S. Ca dovadă că premoniția poetului e mai tare decît a pamfletarului reproduc o capodoperetă comisă acum o jumătate de an în care am prevăzut victoria Mutului la europarlamentare odată cu intrarea lui Dragnea la mititica:

Geaba, domnu’ Daea,
vrei să scapi de tute,
ia-ți mai bine oaia
la brațet și du-te.
Charles și cu Camilla
plîng în dosul orgii
de cînd la Brăila
ai jertfit toți porcii,
confundînd orbește
pesta cu Crăciunul,
că nu-i rîma pește,
nici foie gras magiunul,
nici friptură ceapa
și nici Dragnea lord,
hăituit degeaba
de agenți din nord,
că-l pîndesc complice
state paralele,
gata să-i aplice
zeghe și zăbrele.
Ia-ți deci deținutu-
n cîrcă frumușel
pînă-nțarcă Mutu’
iapa la Bruxelles.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

2 comentarii

  1. #1

    Exceptional !

  2. #2

    Cred că un mameluc precum Klaun Iohanus nu va mai putea fi prins în vârful peniţei vreunui talentat caricaturist , sau luat peste picior şi batjocorit în ultimul hal cum fac acum în Guvernarea PSD-ALDE cu premierul României Viorica-Vasilica Dăncilă ( ce să-i faci, dacă o chema Clotilde sau Closette, nu era nici o problemă, dar aşa…Ghinion !). Actuala opoziţie odată ajunsă la ciolan va scoate imediat pulanele şi va coborî instrucţia din pod cum se zicea odată. Nu vor permite proteste , acţiuni de genul celor permise de actuala guvernare şi să nu mai vorbim de ce teroare vor instaura vis-a.vis de opoziţie, nu cum au făcut cei dinaintea lor ! Din prostie, sau de frica reacţiilor unor neisprăviţi prin ţările lor care se dau genii prin noua URSS europeană !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint