Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cît ne costă amorul dintre Donald Trump și Klaus Iohannis

E posibil ca, în toiul marilor manevre din 1917, mamarea lui Klaus Iohannis să se fi întîlnit cu mareșalul Mackensen cînd se întorcea de la prășitul cartofilor, pe înserat, fiindcă altfel nu ne putem explica pornirile belicoase, de prusac, ale unui pruncuț de sași menit să moștenească firea potolită a străbunilor săi.

Abia ce s-a împlinit anul de la tentativa de a stîrpi submarinele nucleare rusești din Marea Neagră cu ajutorul fratelui Erdogan și al vărului Boyk Borissov, că președintele României a și decis să doteze mănăstirile din Bucovina cu rachete Patriot, spre a băga groaza în bateriile pravoslavnice cu rază medie de acțiune de pe malul Nistrului.

Probabil că, în copilărie, micuțul Klaus n-a fost dus de tăticul său la Grădina Zoologică, unde scrie cît se poate de clar că, dacă vrei să nu te doară capul, nu-i bine să zgîndări ursul printre gratii.

D-aia insistă cu atîta seninătate, după ce și-a cumpărat bilet de intrare de la Donald Trump, să viziteze de mînuță cu poporul român Apocalipsa lui Vladimir Putin.

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

2 comentarii

  1. #1

    Pana dam noi jus husele de pe rachetele noi, sa vedem ce s-a furat de pe ele, ivan a trecut de viena!

  2. #2

    slab rău, maestre! scris pe genunchi, din vie sau din sezlongul de pe plaja…
    unde a academia catavencu de altadata? o, tempora!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint