Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Copilot de Formula 1 pe treptele unui bloc confort doi

Combinațiile politice de ultim moment ale lui Victor Ponta n-au cum să miroasă a bine, atîta vreme cît la temelia reformei nu așază decît dovleci expirați.

Căci una e să lansezi Chanel no. 5 și alta să ieși pe piață cu Guvernul Ponta no. 4, care va bulversa nu doar lumea parfumierilor prin tentativa de plagiat în care pîrțul frigid al lui Tăriceanu și damful obielelor încinse ale generalului Oprea, trecute prin distileria PSD-ului, s-ar substitui iasomiei altoite pe trandafir.

În loc să se întoarcă spăsit la vechile sale unelte abandonate pe drum, secera și ciocanul, și să încerce a-și scoate cuiul din bocancul stîng, care-l jenează la mers, domnul Ponta își mai trage încă o dată, fără rușine, strîmtul frac liberal peste maieul cu Che Guevara, ca să păcălească pe cine?

Pe fanii de odinioară, care țopăiau fericiți la congresul Partidului, cînd cobora mesia din elicopterul lui Ghiță? Sau pe baronii locali care au făcut pîrtie între DNA și Consiliile Județene?

Junele socialist știe că, în afara lui Ion Iliescu – care și-a fructificat eșecurile pitulîndu-se cu răbdare de crocodil pe fundul bălții și pe vremea lui nea Nicu, și pe vremea liderului zonal Emil Constantinescu, ca să iasă surîzător la suprafață taman cînd li s-a făcut căprioarelor de adăpat –, atît Năstase, cît și Geoană, care s-au accidentat și ei în drumul spre Cotroceni, n-au mai avut acces la țuțuroiul Partidului după ce au căzut în smîrc.

Așa că e de înțeles încăpățînarea copilotului de a se ține cu tot dinadinsul de volan.

Numai că, la ora asta, Victor Ponta seamănă cu copiii din cartierele mărginașe, care, pe treptele blocurilor confort doi, pîrîie din buze învîrtind un volan imaginar la o mașinuță la fel de imaginară.

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint