Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cu sărățica la trebunal

Celebra profeție a lui Feodor Mihailovici Dostoievski fu altoită pe trunchiul Direcției Naționale Anticorupție duminică seară, de vreme ce cîteva mii de protestatari frumoși au ținut să lumineze lăcașul în care Laura Codruța Kövesi se lupta cu demonul Corupției.

Așadar „frumusețea va salva lumea”, însă numai cu ajutorul DNA-ului, nicidecum prin gratuitate și răsfăț, cum visam noi.

Cine și-ar fi putut închipui mai an că preafrumoasa societate civilă ce murea după ciocul lui Emil Constantinescu va renaște din spuma cu care-și bărbierește Dragnea mustața, îndrăgostindu-se de brațul vînjos al Legii, într-un spectacol de-a dreptul fascinant, de parcă un cîrd de pelicani, în drum spre Delta Dunării, ar face o pasiune subită pentru Combinatul Siderurgic de la Galați, rotindu-se în extaz deasupra halelor în care turnătorii nu sînt momiți să-i dea în gît pe politicienii corupți, spre a pleca mai devreme acasă.

Și cum coruptu-i frate cu risipa, sperăm că povestea punguței cu sărățele descoperită într-un coș de gunoi în holul Parlamentului de un june adept al gurului Nicușor Dan nu va rămîne fără urmări.

Într-o perioadă cînd pomenile electorale au fost abolite, resturile rămase în punga cu sărățele pesediste conțineau în realitate un mesaj subliminal către votantul cu gura știrbă ce aștepta să scurme în tomberonul din spatele Casei Poporului, unde urma să ajungă punguța cu pricina. Sărățelele fost-au însă păpate cu inconștiență de pofticiosul salvator al României, ce a distrus astfel proba materială de care ar fi avut nevoie Codruța spre a-l priponi pe Dragnea definitiv.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

4 comentarii

 1. #1

  De ce ati lipsit saptamana trecuta, Maestre?

 2. #2

  nea mircea, da cu cocotierii nu-l poate priponi codruta pe livache ???
  e in million de euro ,totusi….

 3. #3

  E corect , dar incotro ne indreptam ? Viitorul arata tare urat.

 4. #4

  E haios cum acesti #resist citesc cu sarg Catavencii, desi le pute mai tot!! Ca batausii care, dupa ce sunt lasati de neveste, le scot vorbe prin targ.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint