Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cum a ajuns Klaus Iohannis nașul Liei Olguța Vasilescu

Dacă pînă mai ieri ne luptam doar cu sirienii pentru locul unu în lume în materie de oameni fugiți de acasă, iată că venezuelenii vin puternic din urmă cu trei milioane jumate, supărați că, după ce le-a înțărcat bălaia socialismului, mai dă a dracului și cu coarnele.

Să vedem cum se va comporta văcuța nebună a capitalismului la noi în bătătură unde, în timp ce un kilogram de ceapă românească a ajuns să coste cît două kilograme de portocale grecești, un președinte de dreapta se încrîncenează să facă skanderbeg cu pîrîții stîngiști aflați la putere, ignorînd realitatea.

Dacă pesedismul e un drog expirat care nu prea mai provoacă dependență, iohannismul inventat de profesorul de istorie Crin Antonescu pe vremea cînd scepticii nu mai aveau ce trage pe nări, deși i-a venit de hac chiar distribuitorului, continuă, în virtutea inerției, să bage lumea în transă cu praful de pe toba lucrului bine făcut, inventat de un prunc de sași abandonat pe treptele Securității din Sibiu de părinții săi plecați în RFG.

Dragostea față de Servicii nu l-a părăsit nici la maturitate. Ca dovadă că a nășit cununia societății civile cu procurorii care au luat numai note de 10 cînd nea Nicu îi chema la instructaj.

Ăsta ar fi primul lucru bine făcut de Klaus Iohannis, fiindcă al doilea, ca un făcut, ține tot de o cununie.

Căci dacă Iohannis nu o lăsa pe Olguța fără serviciu nu se mai grăbea, săraca, să se mărite la maturitate cu băiatul care încearcă să despăducheze Serviciile.

1 comentariu

  1. #1

    Da, este foarte ciudat. Dar si sa te apuci sa faci telegondola in craiova mi se pare la fel de ciudat daca nu mai mult

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.