Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cum a inventat mama lui Liviu Dragnea la ea în sat capotul, umbrela și bulzul geto-dac

Liviu Dragnea i-a smuls lui Petre Daea ciosvîrta oii de la gură, jucîndu-se cu ministrul Agriculturii de-a Don Quijote.

Se vede însă că elevul Dragnea Liviu n-a aprofundat romanul cu pricina din doască-n doască la ora de lecturi obligatorii fiindcă, din ce vedem noi la televizor, ba îl călărește confundîndu-l cu Rosinanta, ba îl ține de mînuță ca pe Dulcineea del Toboso.

Pogorînd în Mărginimea Sibiului în vreme ce neamțul ataca Bucureștiul călare pe mîrțoaga naționalistă Rareș Bogdan, șeful PSD-ului a vrut să demonstreze că bulzul ciobănesc a apărut pe aceste meleaguri cu mult înaintea strămoșilor lui Iohannis. Or, aici s-ar putea întîmpla să intrăm în polemică cu Cristofor Columb, care le-a plasat nemților porumbul înaintea noastră, astfel că fuziunea dintre brînza dacică și mălaiul spaniol s-a produs odată cu sosirea coloniștilor germani pe aceste meleaguri, care au adus cu ei nu doar făcălețul bine făcut, ci și boabele de porumb în traistă, destinate, ce-i drept, cailor și porcilor care și-au dat întîlnire în mațul celebrului salam de Sibiu, atît de iubit de români încît, printr-o fericită confuzie, l-au ales pe Klaus Iohannis președinte.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

1 comentariu

  1. #1

    Dacii foloseau meiul pentru a face mamaliga. De bulz nu stiu, dar mamaliga aveau.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint