Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cum a reușit Klaus Iohannis să despartă calul de porumbel

După ce s-a jucat o lună de zile de-a Petrarca, domnul Iohannis a scos-o pe Laura din cărți, spulberînd mitul iubirii eterne.

Nu i-a fost foarte greu pentru că acolo unde călugărul din Arezzo întrezărea un crin nepămîntean, pe care n-a îndrăznit niciodată să-l culeagă, neamțul luteran, care obișnuiește să-și țină șuncile și jamboanele afumate în clopotnița lui Dumnezeu, nu s-a lăsat sedus de misticismul societății civile ce-o așezase pe șefa DNA-ului în altarul Slujirii Celeste.

Apelînd la rețeta secretă a salamului de Sibiu, Iohannis a tranșat cazul Laurei păpîndu-i fără jenă porumbelul funcției, trimițîndu-i totodată calul ciolănos la păscut.

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint