Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cum a reușit Victor Ponta să dea la pește în propria traistă

Costumat de staful său de campanie în pilot de formula unu, junele Ponta s-a furișat cu coada între picioare spre vechea sa meserie de copilot, obligîndu-l pe Klaus Iohannis să-și abandoneze BMW-ul ca să conducă o Dacie prăpădită, în care n-au încăput toți alegătorii.

După ce în primul tur s-a jucat cu volanul și a apăsat cu dezinvoltură pe accelerator, candidatul stîngaci, în loc să socializeze (că d’aia-i socialist) cu amărăștenii de la “ia-mă nene” și să-și umple bolidul cu căpșunarii dornici să se întoarcă în patrie, în turul doi a dat parcă cu tot dinadinsul în gropi, ca să stropească pietonii.

Mai mult decît atît, cu aerul că-și repară flașneta și fără a avea cauciucurile sparte, a oprit pe linia de Centură ca să-și pună de-a-mboulea două petice calde: limba lată și lascivă a lui Vadim și tirbușonul de gumilastic vorbitor al șoricelului angoasat din Caracal.

Și, ca tacîmul să fie complet, a mai invitat la pescuit și o coardă bătrînă și sulemenită, care în urma operației de schimbare a sexului la secția de chirurgie a ofițerilor acoperiți se dădea drept Teodor Meleșcanu.

Astfel a reușit Victor Ponta să iasă pe locul doi după ce a concurat singur, mulțumindu-se să dea la babușca adormită și captivă din propriul minciog, ignorînd momeala și sculele potrivite pentru răpitorii aflați în libertate.

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

1 comentariu

  1. #1

    Super !!!! ca de obicei !!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint