Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cum am împiedicat asasinarea președintelui Biden azi-dimineață

M-am trezit la ora 7,03. Câinele voia afară. La 7,05 i-am deschis ușa și l-am lăsat să iasă în curte. Soarele răsărise deja de șase minute, iar deasupra ierbii plutea o ceață firavă. Termometrul arăta o temperatură de 4,5 grade Celsius, iar faptul că nu bătea vântul absolut deloc făcea ca temperatura resimțită să fie identică. Am lăsat câinele să facă ceea ce câinii fac în mod normal în astfel de situații și am închis ușa. Eu înăuntru, el afară. Practic, deja lăsasem între lumile noastre cortina de termopan, urmașa contemporană a Cortinei de Fier.

Mi-am luat cana cu cafeaua rămasă de ieri, am deschis o cola zero și, în același timp, laptop-ul. În locul imaginii pe care o folosesc luna aceasta drept fundal, ecranul era negru aproape complet, afișând un chenar verde, în interiorul căruia clipeau niște litere tot verzi. Am văzut suficiente filme cu spioni ca să știu că era vorba despre ceva serios. „Avem dovezi despre asasinarea iminentă a președintelui Biden. Te interesează? Y/N“

Când te lovește istoria drept în față, la primele ore ale dimineții, nu stai mult pe gânduri. Am apăsat, evident, „Y“. Imediat, pe ecran au început să curgă dovezile. Le voi reproduce aici, cuvânt cu cuvânt, fără să omit nici măcar o singură virgulă:

„Conform informațiilor obținute de către serviciile noastre de informații, confirmate și de alte servicii de informații, care, la rândul lor, au confirmarea unor servicii de informații extrem de importante, Vladimir Putin îl va asasina pe președintele SUA, Joe Biden, astăzi, la ora 11,29, ora României. Pentru a-și realiza planul, Vladimir Putin va folosi în acțiunile sale diversioniști cu pregătire militară, camuflați în civil, care să întreprindă acțiuni violente de ucidere a președintelui Biden prin luarea vieții acestuia. Aceste acțiuni vor fi urmate de  atac asupra unor edificii ale statului și luare de ostatici.

Planul presupune utilizarea persoanelor din afara țării pentru acțiuni violente de asasinare a președintelui Biden prin luarea vieții acestuia. Vor fi folosiți atât reprezentanți ai așa-zisului partid republican, precum și cetățeni din Mexic, Canada, Cuba, Serbia și Muntenegru. Toți aceștia vor intra în țară deghizați în suporteri ai formației Club de Cuervos, care are planificat un meci de fotbal cu echipa Sheriff White House, contând pentru optimile Ligii Campionilor Europeni. Autorii mizează pe mai multe forțe interne, dar în special pe grupări criminale precum formațiunea Partidul Republican, pe unii veterani și persoane cu legătură cu Donald Trump. Scopul acestor acțiuni e răsturnarea ordinii constituționale, schimbarea puterii legitime cu una ilegitimă care să pună SUA la dispoziția Rusiei. Acționează!“

Era deja ora 7,26. Pierdusem timp prețios deschizând cola și agățând cana cu cafea înainte de a deschide laptop-ul. Trebuia să fac ceva foarte repede, ceva care să conteze, pentru că de mine depindea viața domnului Biden și, implicit, soarta lumii libere. Am convocat imediat un briefing de presă. În timp ce ziariștii se adunau, am făcut un duș cu două șervețele umede, conform normelor UE-Thunberg pentru economisirea energiei, m-am bărbierit cu un ciob dintr-un PET reciclat și m-am îmbrăcat. În 45 de secunde eram gata.

La 7,27,13 am început briefing-ul de presă în fața celor mai importanți ziariști din lume. Pe Facebook, desigur, pentru a evita răspândirea bolilor. Briefing-ul a durat fix 5 minute și 27 de secunde. Nu am permis întrebări. Am mulțumit auditoriului și m-am retras. De-abia în acel moment am realizat că nimeni nu mă urmărise, pentru că nu aveam Internet, din cauza unei întreruperi a curentului în scopul salvării planetei.

Era deja târziu. 7,33. Mai erau 3 ore și 56 de minute până la asasinarea președintelui Biden. Am sunat la Ambasada SUA, dar azi este ziua lustruirii clanțelor, așa că toate liniile erau ocupate. Am sunat, apoi, pe rând, la baza Mihail Kogălniceanu, la poligonul Babadag, la sediul central al NATO, la NORAD și la Casa Albă. Peste tot era ocupat. Am sunat, în cele din urmă, la Academia Top Gun pentru piloții de elită ai US Navy. Mi-a răspuns un tip pe nume Maverick. I-am spus despre ce este vorba și i-am prezentat dovezile. Era deja ora 8,47. Maverick a înțeles urgența și a acționat imediat. S-a urcat într-un avion Darkstar, a decolat imediat și a zburat la Casa Albă cu MACH 10.1. La limită, pentru că la MACH 10.2 avionul ar fi cedat. A ajuns la timp, președintele Biden a fost avertizat, toți cei interesați au fost avertizați, iar fix la ora 11,29, ora României, planul de asasinare a președintelui Biden a fost dejucat.

Faptul că, în acest moment, când citiți acest text, președintele Biden este viu reprezintă dovada clară a complotului de asasinare plănuit de Putin.

Slava America, slava Joe Biden, dar mai ales slava mie, pentru că, fără mine…

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

5 comentarii

 1. #1

  Deci niște hackeri ucrainieni, sau în orice caz anti-Putin și dușmani ai lui Trump și ai partidului republican din SUA au compromis laptopul dlui. PAH și au instalat ceva care arată verde pe negru, întreabă Y/N și scrie niște idioțenii într-un mod care pare imaginat de Hollywood? Păi asta sună la fel de incredibil ca și povestea cu asasinarea! Abureală în abureală!

 2. #3

  Admir curajul tau.Dar te vei umple de dușmani…Hoarde de analfabeți funcționali,ucrainizati la comanda,te vor lua în colimator.Cam așa e cu libertatea de exprimare…Oricum, felicitări!

 3. #4

  Asta crezi tu. În timp ce tu te agitai aiurea, eu i-am zis lui Putin ca mult mai periculos decât Biden este W. C. Iohanus, lider regional. S-a anulat planul cu Biden și s-a planificat ca W. C. va sucomba mortal prin deces joi 23 februarie, la ora 16:53, fiind folosita fie crosa bulgărească, fie racheta (de tenis) bulgărească, cu curara. Probabil la acea ora ca fi pe Dealul Negru, sau pe Valea Oltului. Îl salvezi?

 4. #5

  Extraordinar e putin spus, e GENIAL articolul. Din pacate, putini vor intelege… iar otrava propagandistica le va picura in continuare „adevaruri” imuabile…
  PAH, RULES!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint