Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

De la ciuma roșie la Toader în bleumarin

În vreme ce politicienii români se joacă de-a Cuba Libre pe banii noștri, întorcînd ciorapul istoriei pe dos, adică băgîndu-le rușilor rachetele americane în coaste ca să-i mai creasă lui Putin cota la bursa din piața Vasile Blajenîi, societății civile îi sare muștarul pe pereții Ministerului Justiției, considerîndu-l pe Toader pericolul numărul unu al României.

Ketchup-ul consumat de figuranții veseli ai gherilei urbane cu ocazia anticomunismului de operetă în care Ion Iliescu era gata-gata să fie scos cu forcepsul, în pijama și în papuci din mausoleu, dă măsura inadecvării armelor folosite în lupta cu mulgătorii statului neparalel, ce stau cu bucile pe operele lui Marx și Engels cînd își numără gologanii.

Apariția marelui actor Victor Rebengiuc în fața Teatrului Național cu Toader pe piept m-a descupănit a întristare pentru că după numărul de aur al detonării bombei cu hîrtie igienică la televiziune, în fața mîncătorilor de căcat ceaușiști, e miza cam mică să vrei să mori cu Toader pe piept cînd mîncătorii cu pricina, bot în bot cu băieți de la servicii, se simt din ce în ce mai bine în cadrul capitalismului nostru multilateral dezvoltat.

1 comentariu

  1. #1

    un profitor ,a fost dizident si este un sinecurist abject!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.