Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Doamna cu cățelul

Leoaica rănită a socialismului românesc s-a zvîrcolit ce s-a zvîrcolit și a fătat în plenul congresului un cățeluș grizonant pe care mama Leone o să-l poarte de-acu’ încolo în poșetuțǎ, printre rujuri și alifii.

Întocmai numărului ăluia de circ în care cîțiva atleți se chinuie fără succes în arenǎ să ridice o halteră uriașă pînă apare din culise un piticuţ care fuge cu gonflabila într-o mînă, Orlando le-a furat greilor partidului osciorul executiv pe care se băteau huiduiţii și huiduitorii. Haita însă nu uită și nu iartă că un gigolo cu freza pe stînga, călit la forja muzicii disco, se dă drept liderul lor stîngist.

Și dacă, pînă mai ieri, martirul partidului aflat după gratii îi dresa fluturîndu-le pe sub nări o șosetă săsească, după o vizită tovărășească la Rahova o să le dea la amuşinat șalul din fibră de poliester pe care profesoara Viorica Vasilica Dǎncilǎ l-a purtat la balul bobocilor de la Liceul Industrial Videle. Drept care, o să avem cît de curînd surpriza s-o vedem chiar pe doamna cu cățelul mușcată de popou de dulăii social-democrați.

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint