Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dragnea ca felul întîi, felul doi și desert

bt

Necrofagii care au devenit dependenți de cadavrul politic al lui Liviu Dragnea au nevoie urgentă de nutriționiști care să le diversifice meniul, cu atît mai mult cu cît, anunțîndu-și cadidatura la prezidențiale, liderul pesedist a început să se autociugulească precum frumos grăit-a Ion Barbu în “Isarlîk”-ul său: “Sfînt trup  și hrană sieși Hagi rupea din el”.

Toate alegerile prezidențiale postcomuniste au avut cîte un chichirez: și cînd Ion Iliescu s-a jucat de-a democrația originală cu Ion Rațiu, și cînd Emil Constantinescu l-a înghițit pe burta goală pe liber-cugetător, dar neputînd să-l digere l-a lepădat viu și nevătămat în haznaua lui Vadim, și cînd Adrian Năstase și cu Mircea Geoană s-au topit ca două cuburi de gheață în paharul cu whisky al lui Traian Băsescu, și cînd Klaus Iohannis, după ce a acceptat un seppuku în doi cu Crin Antonescu, l-a lăsat pe profesorul de istorie să moară singur ca să intre el într-un prezumtiv Ierusalim pe spinarea lui Victor Ponta, vînzînd pe de-a moaca poporului român drogul lucrului bine făcut.

În afara unui rîgîit cu dampf de hoit politic, ce ne mai oferiți acum, domnule Iohannis?

3 comentarii

  1. #1

    Ne va oferi un ranjet nou, bine facut. Un an nou- un ranjet nou !

  2. #2

    La multi ani, maestre Dinescu ! Articolele dumneavoastra sunt precum ” esentele ” tari. Se parfumeaza marlanii cu ele , dar nu stiu ce sa miroasa.

  3. #3

    Bineinteles ca nu ne va oferi nimic, iar noi il vom inghiti din nou ca pe un broscoi, iar si iar…E trist, dar adevarat, nu avem lideri autentici.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.