Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dragnea și vioara lui George Bacovia

După ce s-a jucat de-a haiducul societății de consum, care ia de la stat, adică de la bogatul cel rău, ca să împartă săracilor, Liviu Dragnea nu se va sfii să aplice, în relația cu Iohannis, tehnica datului la mir cu vioara lui George Bacovia.

Se știe că, în ultimii ani ai vieții, marele poet suferea de o generozitate sfîșietoare, fiind capabil să dăruiască tîrgoveților ce se nimereau a trece prin fața curții sale vioara luată cu împrumut de la pictorul Ingres spre a-și îndulci existența.

Doamna Agatha Bacovia, în clipa cînd înceta scîrțîitul arcușului, se repezea din sufragerie direct în stradă, ca un vultur în capot, asupra creștinului încă tulburat de acea vioară de bogdaproste, smulgîndu-i-o cu reproș și fără drept de apel, spre nefericirea poetului care auzea atunci materia mîrîind.

Klaus Iohannis nu va avea șansa văduvei abuzive, ce a croșetat o droaie de postume bacoviene după ce poetul a părăsit domiciliul conjugal. Dimpotrivă. Încercînd să smulgă din mîinile cetățenilor cu drept de vot vioara cu care le gîdilă Dragnea urechile, președintele Iohannis se va trezi lovit în cap cu fragilul instrument al democrației, pierzîndu-și, cu această ocazie, nu doar cunoștința, ci și funcția.

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

2 comentarii

  1. #1

    Ca sa continui ideea ,poporul va ajunge sa spuna :”Stau langa mort si era frig „, mortul fiind presedintia, guvernul si statul de drept.

  2. #2

    D.le Dinescu poate ne spuneti in episodul urmator ,ce tine Dragnea in cealalta mana .Asa in umbra, pare a fi toporul justitiei,iar intre picioare tine ceva pentru noi.Credeti ca noi mai avem vreo sansa?Sigur ca nici dv. nu stiti ,sau chiar daca stiti, nu sunteti sigur.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint