Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ei nu sunt ca ceilalți. Sunt ca ceilalți cu ceva tupeu în plus

Dacă unul de-al nostru, unul dintre oamenii buni, de omenie, care timp de doi ani n-a pus pe limbă altceva decât muie cu soia, din aia bună, în Piața Victoriei, este prins în noaptea alegerilor în camera unde se strâng sacii cu voturi, deși n-are ce căuta acolo, e OK, nu-i nici o problemă. Nici măcar nu trebuie să cercetăm, e mai bine să desființăm secția aia a parchetului care se ocupă de fraudele magistraților etc., etc.

Dacă unul de-al nostru, un om bun, aflat de partea bună a forței, încalcă legea și se pune singur-singurel într-o poziție care îl plasează în conflict de interese, nu-i nimic. Nu e nimic ilegal, deși e, și nu e ilegal pentru că am decretat noi așa. Deci e OK, e bine, să trecem mai departe.

Niciodată când un userist încalcă legea nu se încalcă legea. Se știe!

Un membru USR, salvator fiind, este însăși legea. Lui nu-i spune nimeni ce să facă și cum să facă. El face, iar dacă cineva consideră că useristul a făcut ceva greșit, n-are decât să se ducă dracului. Pentru că useriștii nu greșesc, e clar?

Un userist poate merge pe apă, dacă vrea. Un userist poate trece prin ziduri, dacă vrea. Un userist ne poate face pe toți bogați, dacă vrea, poate elimina discriminările de gen, dacă vrea, poate să facă din lume un loc mult mai bun, dacă vrea, și, în general, poate rezolva toate problemele lumii, dacă vrea.

De ce nu vrea, atunci?

Pentru că suntem noi răi și ingrați, pentru că nu le recunoaștem adevărata valoare, pentru că nu le ridicăm statui încă de la început, în contul a ceea ce urmează să facă, pentru că nu le-am dat încă premiul Nobel pentru administrație, pentru că suntem cârcotași, pentru că nu merităm și pentru că nu înțelegem.

Un userist nu încalcă niciodată legea, chiar și atunci când o încalcă. Este doar o chestie de unghi, de interpretare. În definitiv, de unde au apărut și legile astea? Cine le-a făcut? Sunt făcute de comuniști, de pesediști și de peneliști, de udemeriști și de alții ca ei, care vor să discrediteze partidul celor puri.

Când Mazăre, Oprișan și mulți alții ca ei apăreau la televizor și spuneau că sunt victimele unor procese politice se auzeau coruri de huiduieli de la oamenii care, deși nu se uită la televizor, în secunda aia tocmai se nimeriseră în fața unor televizoare, ca să se indigneze. Când salvatorii pe cai albi ne spun, astăzi, că sunt victimele unor procese politice, menite să-i discrediteze, huiduielile fac loc aplauzelor.

„Noi nu suntem ca ei!“, veți auzi din nou și din nou, până la saturație. Și adevărul e că nu sunt. Sunt mult mai răi, pentru că așteptările erau mult mai mari, iar realizările sunt mult prea mici, în timp ce șmechereala rămâne constantă.

Și da, e adevărată gluma aia despre denumirea partidului speranță. Măcar oamenii sunt cinstiți, n-am știut noi să citim corect. Ei n-au spus vreo clipă că sunt „Uniunea Salvăm România“. Sunt Uniunea Salvați România. Ce altă recunoaștere a faptului că ei nu-s în stare mai vreți?

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

2 comentarii

  1. #1

    Si cand te gandesti cati l-au admirat pe Drula cu ranga in functiune,iata un lider adevarat,chiar in aceasta revista, ca si cum asta era treaba de ministru, altfel,le rezolvase pe toate. Sau manifestarea de satra cu statii de amplificare si urletele acompaniatoare conduse de Stelian ? Las’ca sunt si acum destui cosumatori de soia de aia buna ! Sunt curios, va indrazni cineva sa o citeze pe Clotilde la Parchet ,doar s-o citeze,doamne fereste sa-i intocmeasca vreun dosar .Sau deja a facut plimbarea pe inserat cu baticu-n cap ? Toata presa mucles nimeni nu intreaba, nimeni nu se intereseaza.

  2. #2

    Cat timp securistii „de rau” – care aparau comunismu’ au fost inlocuiti de copilasii lor- aia ” de bine” – care apara capitalismu’ si salveaza tzara, sa stam cuminti! Suntem pe” maine”- si poimaine- bune!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint