Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Funia din casa suspendatului

Puțină lume știe că Liviu Dragnea se închină seară de seară la o iconiță cu chipul lui Klaus Iohannis, fiindcă dacă acesta nu s-ar fi jucat de-a deus ex machina acum un an, smulgîndu-l cu mecanismul minții sale odihnite pe Victor Ponta din brațele lui Erdogan ca să trimită PSD-ul în opoziție, astăzi am fi asistat la un spectacol cu totul diferit: micuțul Titulescu ar fi interpretat rolul Alinei Gorghiu, băgîndu-și definitiv cariera în ghips, în vreme ce mamițica liberalismului l-ar fi imitat pe Dragnea în rolul de vulpe a deșertului.

PSD-ul a mai înviat o dată din morți grație zborului scurt, de curcă chioară, al lui Emil Constantinescu, dar numai Dracul și-ar fi închipuit că va mai învia și a doua oară datorită accidentului biografic al unui sas nevoit să locuiască pe malul Dîmboviței, în apele căreia, aruncînd într-o zi un pește afumat cu termenul de garanție depășit, a avut surpriza să constate că somonul cu icre roșii dă puternic din coadă, gata să se întoarcă la izvoare.

Acum, dacă machina de la Cotroceni se va opinti să-l împiedice pe Dragnea să descalece la Palatul Victoria, cu siguranță că deus își va da singur foc la valiză căci, ca autor al teoriei lucrului bine făcut, Iohannis o va pune pentru prima dată în practică, legîndu-se trainic de funia suspendării, cu care Traian Băsescu a trăit o vară întreagă într-un dulce concubinaj.

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

4 comentarii

 1. #1

  Vai de mama noastra, nu avem nici de unde alege ! Ii cam plimbam pe aceiasi de ani de zile.

 2. #2

  Este foarte simplu, poporul a decis iar cine nu-i convine sa plece naibii din tara – Eu plec!

 3. #3

  Drum bun.

 4. #4

  Nu il suspenda. Va avea o vacanta pana la prezidentiale, la care plictisit de atata odihna nu va mai candida. Dragnea nu vrea sa fie premier pt ca el e mai mare, e sef al comitetului central.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint