Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Handicap și pajură

Aidoma elevului ce-și lipește guma de mestecat sub bancă după ce i-a supt toată dulceața, CIA, după ce l-a clefăit pe George Maior vreme de opt ani, l-a plantat sub o banchetă diplomatică la Washington, să ne reprezinte plecăciunile și să i se întărească șira spinării.

Trimiterea lui Emil Hurezeanu în exil, la Berlin, n-are chiar tragismul expulzării lui Bălcescu la Palermo, dar, așa cum revoluția de la ‘48 și-a pierdut atunci păstorul, și mass-media românească va rămîne ca o căruță fără oiște.

La cîtă inteligență, frenezie calmă și scepticism nu tocmai amar a amestecat natura în firea sa oacheșă, normal ar fi fost ca, zilele trecute, președintele României, Emil Hurezeanu, să-l fi expediat pe sasul Iohannis la Ambasada noastră din Germania, ca să-i repare clanța ușii și să-i ungă balamalele.

Numai că noi, care trăim sub zodia lui Viță-Vercea cînd e vorba de Președinție, nu putem scăpa de voluptatea de a extrage lozuri necîștigătoare.

Tupeul lui Victor Ponta de a-și sărbători, iradiind de fericire, scurgerea unei jumătăți de an de la feericul său eșec, în aplauzele delirante ale pesediștilor, ar trebui să o pună în gardă pe doamna Iohannis, ca să-i scuture mai bine cămașa soțului înainte de culcare, fiindcă de cînd e Klaus la Cotroceni, Ponta se simte ca în sînul lui Avram.

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

3 comentarii

 1. #1

  Exceptional !!

 2. #2

  100% corect …
  … din pacate.

 3. #3

  da domnule, e bine scrisa tableta!! meriti un 10!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint