Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Iar te prinde, iar te fute, iar îți dă drumul prin curte

În România nu trebuie să fii neapărat negru ca să te calce un polițist cu bocancul pe cap.

E de ajuns să fii pensionar, să ai barba albă și să refuzi să ți se ia temperatura la intrarea în supermarket.

Dacă mai intervine și CTP-ul și te fixează din tării cu ochiul său de vulture pleșuv, ai îmbulinat-o!

Nu numai că ești tăvălit pe jos de gabori, dar mai ești acuzat și de complicitate cu fotograful și de vătămare a aparatului represiv, căruia i-ai smuls,cu ajutorul gingiilor, trei ținte din talpă.

Nu-i de mirare că societatea civilă a intrat în adormire după ce s-a giugiulit cu procuratura, că numai la noi se putea întîmpla ca măicuțele cu mustăți de la revista 22 să-l premieze pesemitorționarulAugustin Lazăr pentru curajul de a le fi prelungit disidenților anticomuniști sejurul la Aiud și de a-i fi văruit,mai apoi,casele lui Iohannis, sub auspiciile îndemnului biblic ,,Creșteți și vă-nmulțiți!“.

O frumoasă coincidență a făcut ca taman în ziua cînd polițistul american strivea fericit cu piciorul un gîndăcel de Colorado, inflamînd mapamondul, în România, în cadrul aplicării binelui cu forța, bărzăunii Poliției să-l opereze la lingurică cu pumnii pe un tînăr care, deși era priponit la domiciliu din pricina coronavirusului, a îndrăznit să iasă din curte. De dragul sănătății sale, a fost adus înapoi cu patru coaste fracturate și cu un picior rupt.

Nici nu vreau să mă gîndesc ce s-ar fi întîmplat dacă bietul băiat ar fi fost miriapod. Probabil că, după o nouă evadare, ar fi statîn mîini, în vreme ce, dincolo de gard, vecinii săi, solidari cu gealații lui Vela, i-ar fi cîntat,de bucurie, un șlagăr de pe vremea copilăriei noastre, al cărui refren mi l-am amintit cu această ocazie: ,,Iar te prinde, iar te fute, iar îți dă drumul prin curte“.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.