Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

În așteptarea atletului lui Dumnezeu

A fost nevoie ca un parcagiu italian să se metamorfozeze în medic, pe pajiștea cu fătuci mioritice producătoare de silicon, pentru a vorbi de seninătatea criminală cu care am acceptat existența politicienilor falși și nepedepsiți de nimeni, obișnuiți să opereze cu mîinile murdare și fără anestezie chiar naturelul patriei noastre, schilodită în așa hal încît, la o sută de ani de la Marea Unire, a ajuns să aibă mai puțini locuitori ca atunci, după ce patru milioane de pacienți au fugit din balamucul societății de consum.

Și fiindcă în curînd o să ne jucăm din nou de-a Grădina Maicii Domnului, împodobită cu flori de import întru întîmpinarea Atletului de la Roma, bine ar fi ca, odată cu servirea tradiționalei pîini franțuzești înmuiate în sare himalayană, să revenim la oile noastre. Adică să o lăsăm pe Sanctitatea Sa să-și frece obrazul de zidăriile mînăstirilor din Bucovina și să-l scutim de mozoleala programată cu politrucii români.

Nu de alta, dar bietului părinte i-ar putea cauza inhalarea excesului de credință falsă care le răzbate prin pori.

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

1 comentariu

  1. #1

    Oameni buni ,

    „În așteptarea atletului lui Dumnezeu” fiind, indraznesc sa va adresez o intrebare :

    Ce lagatura poate fi intre „Scrisoare catre domnul Mihail Bulgakov”, semnata de poetul Mircea Dinescu in volumul „Moartea citeste ziarul ” si ceea ce scrie in Biblie la Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel , Cap 12:19-21 ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint