Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

„Întîmplări din irealitatea imediată”

Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul Un strămoș de-al meu a căzut din car și s-a lovit la cap, axat pe exemplul freudian, care-l absolvă de orice responsabilitate, al copiilor cărora li se strepezesc dinții din pricină că părinții au mîncat aguridă.

Lansarea cărții în limba română va avea loc după alegerile prezidențiale din toamnă pe care unchiul Alexandrei, sprijinit de partidul celor care scurmă în cenușă, le va cîștiga detașat încă din primul tur după ce Klaus Iohannis va fi obligat de procuratură să dezgroape din dosul palatului cadavrele lucrurilor bine făcute, intrate într-un stadiu avansat de putrefacție.

Încolțit de anchetatori, Dincă a mărturisit că și-a ars în godinul groazei și vechiul carnet de partid cu ștampila FSN-ului, chestie care ar fi probat afirmațiile președintelui că partidul lui Ion Iliescu se află la originea oribilelor crime.

Strîns cu ușa, celebrul caracalean a aruncat în aer supoziția motivînd că a renunțat la idealurile socialiste atins de adierea național-mandolinisto-liberală în clipa cînd Rareș Bogdan s-a lipit de partidul Brătienilor ca cocoșatul de gard și că, aidoma lui Rareș, a simțit și el în corpul său mici furnicături liberale cînd le lua fetelor maul.

Junele Don Jill cu ciorapii verzi al USR-ului, Dan Barna, a declarat cu seninătate că de-ar fi fost el la Cotroceni i-ar fi extirpat criminalului gena cu pricina prin metempsihoză, fiindcă are puterea de a vedea ceea ce nu au văzut nici vecinii.

O, dragul nostru Dan Barna, păcat că nu te-ai născut acum două mii de ani la Roma, că poate Nero nu-și mai viola mama!

 

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint