Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Involuția speciilor

Deși e un malac în toată regula, Victor Ponta, cu grațioasele sale papainoage, dansează ca bivolița pe frînghie între DNA și spitalul de ologi de la Istanbul, sperînd să trezească în circul de partid și de stat din București masa amorfă a aplaudacilor.

Rezultatul? Jale mare și compasiune ioc!

Căci după ce n-a reușit să-și ia Bac-ul în Azerbaidjan, unde profesorul de geografie și de orientare turistică Vladimir Putin l-a tratat cu spatele, premierul României, ciupind-o ca mîrlanul pe soția ambasadorului olandez fără a avea scuza că zgîrciul de la genunchi îi apasă creierul, a rămas și fără adeverința de absolvire a celor șapte ani de acasă.

Să fi trecut oare uncheșul acela cu barbă albă, din Povestea Poveștilor, prin fața PSD-ului, cînd marele glumeț Adrian Năstase se pregătea să-l planteze pe micuțul Titulescu în brazda diplomației, de i-a răsărit, în locul știuletelui de cucuruz bine împănușat, o așa sulă bearcă?

Mai nasol e că din izmeneala suferinței fizice a lui Victor Ponta ne căptușirăm noi cu o “fandacsie psihică”, văzînd cum se prefigurează la orizont un cuplu de mutanți politici de toată frumusețea: Klaus Iohannis de mînuță cu Gabriel Oprea.

Doamne, Dumnezeule, cu ce ți-am greșit?!

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

5 comentarii

 1. #1

  @ Dinescu
  atipatia dv. pentru Iohannis a stricat un text altminteri bun!

 2. #2

  MARE POZNA, asa as zice, cu politichia asta! Noroc ca ne trece cheful, adica dupa tot circul asta, mare lucru sa nu se intample exact cum nu se asteapta nimeni, adica cei de la putere…s-ar putea ca nici Nastase cu ai lui sa nu priceapa nimic din ce-a iesit, in ciuda vrajelilor lui de a ramane in continuare mafia ceausista la putere….sa se duca toata sandramaua cu psd cu tot! NU IN TURCIA, mai departe!

 3. #3

  SUPEEEER ARTICOL !!!! Ca de obicei, mestre !!!! hahaha…

 4. #4

  Haha, sula bearca. Rar astazi sa mai razi in hohote cand citesti un ziar si imi pare bine ca se intampla tot aici, citind Catavencii. Mersi.

 5. #5

  Nici Presedintia, nici Casa Regala nu mai au nici o sansa, pana nu fac o comanda de Sato Falit. Am zis ! Sa traiti, maestre ! Si mai dati un rand.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint