Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

La recrutare!

romania100

Donald Trump le-a dat agenților americani sfatul medicului, îndemnîndu-i să nu le mai pună palma pe creștet prezumtivilor infractori vîrîți cu forța în mașina Poliției, ci să-i izbească cu fruntea de capotă, să simtă și ei plăcerea de care a avut parte Corneliu Coposu în parcarea de la Periprava, cînd Nicolski l-a invitat să-i curețe carburatorul Volgăi cu limba.

Să nu vă mirați dacă acest bizon gelatinos și oxigenat, de care depinde soarta planetei, va candida la Premiul Nobel pentru pace căci, după ce le-a umplut saudiților corturile cu armament în valoare de 120 de miliarde de dolari, i-a forțat și pe qatarezi să înghită un antidot de 40 de miliarde, înghețînd astfel conflictul din lumea arabă ca în jocul acela de copii tîmpiți: Pace, pace între două dobitoace, dobitocul cel mai mare ești chiar tu! Și Iohannis nu s-a lăsat prea mult aștetat, băgînd mîna adînc în buzunarele goale ale poporului român, ca să cumpere cîteva acadele Patriot.

Spre deosebire de Gheorghe Gheorghiu-Dej care, cu o diplomație parșivă, atacîndu-l pe Hrușciov cu forța inteligenței și cu cîteva baterii de vin la gheață, a reușit să scoată Armata Roșie din țară, Iohannis tînjește cu tot dinadinsul să invite focoasele nucleare ale Armatei a paișpea transnistrene la un party cu bateriile de rachete americane în belicosul spațiu mioritic, lăudat altădată de Lucian Blaga tocmai pentru blîndețea văilor și a dealurilor sale domoale.

Se vede treaba că modelul lui Klaus Iohannis în materie de siguranță națională e paranoicul Enver Hodja, care a umplut Albania de cazemate. Zadarnic se scarpină acum albanezii, că nu vor scăpa nici într-o sută de ani de acele bube de beton.

După ce au fost tunși de păduri, ca răcanii de către frizerii austrieci, și munții patriei vor fi chemați de Iohannis la recrutare.

2 comentarii

  1. #1

    Vai de mama noastra ! Acum 40-50 de ani lumea demonstra masiv impotriva inarmarii.Nu mai misca nimeni nicaieri.

  2. #2

    Nimic de Putin, niciodata.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.