Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Lecție de înec

O stranie coincidență a făcut ca, în timp ce la noi aveau loc alegeri prezidențiale, în Burkina Faso o juntă militară să-i extragă perna de sub buci președintelui, drept care locuitorii Londrei, ai Romei, ai Parisului și ai Berlinului, văzînd răzmerițele din jurul ambasadelor noastre, și-au închipuit că burkinofasonezii, cu rogojinile aprinse-n cap, au ieșit să protesteze în lumea civilizată că li s-a luat dreptul de a vota.

Este pentru prima dată în istorie cînd Bucureștiul nu mai e confundat cu Budapesta, ci cu pîrjolita capitală africană Ouagadougou.

În loc să stingă pălălaia prin aplicarea metodei științifice “capul lui Moțoc”, premierul Ponta l-a mîngîiat pe creștet pe burkinofasonezul Titus Corlățean, insinuînd că forțe oculte din diaspora au pus la cale o lovitură de stat cu studenți, cu autobuze și cu pancarte pregătite din timp, reșapînd povestea cu agenturili lui nea Nicu.

Și ca să dea o greutate afirmațiilor sale, viitorul președinte al României a catadicsit, după închiderea urnelor, să se întîlnească în culcuşul Varanului cu academicianul Dan Diaconescu.

Deși e subțirel ca un pai, Dan Diaconescu ascunde în firava sa ființă sulfuroasă o cantitate de plumb și cianură care l-ar pune în dificultate pe orice înecat.

Grăbindu-se să se agațe de poalele sale, Victor Ponta a demonstrat încă o dată că, în locul lecțiilor de înot, preferă lecțiile de înec.

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

1 comentariu

  1. #1

    bine scris, dar prea putin 🙁

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint