Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Liviu Dragnea, retrage-te la mănăstire!

După ce l-a pus pe Regele Mihai la uscat în pod, spre a-l propti de sărbători la fereastră, ginerică s-a îngrijit și de singurul mugure răsărit pe creanga arborelui genealogic din pădurea Sigmaringen, pe care l-a smuls fără milă cu patentul, pentru vina de a fi fost bîzîit de o fată din popor, ce i-a extras polenul pe înserat.

Uite-așa a ajuns bietul Nicolae să intre în țară Prinț și să se-ntoarcă la casa părintească simplu cetățean, ușuit de un actoraș de mîna a doua, care o ține de toartă pe Principesa Margareta în loc să țină de toartă o cană și să-i toarne Principelui Nicolae vinul în pahar, cu plecăciune de valet.

Cînd a aflat că hîrtia roșie de turnesol devine albastră în contact cu substanțele alcaline din corpul lui Duda, Liviu Dragnea a început să se zvîrcolească noaptea în somn de grija Casei Regale, c-așa-i obiceiul pe meleagurile noastre răsăritene, ca socialiștii să-i lase de izbeliște pe cei goi și să-i îmbrace pe cei bine îmbrăcați.

Dragnea a înțeles că nu e ușor să te joci de-a Riga Duda și de-a Lapona Enigel în codrul de douăzeci de mii de hectare al Majestății Sale și nici să dai cu aspiratorul în patru castele deodată, declarînd cu seninătate că-i normal ca ăl de n-a plătit impozitul de un milion de euro la stat pentru castelele din dotare să mai primească încă unul pe de-a moaca pe o durată de 99 de ani, bașca douăzeci de servitori plătiți din bugetul de stat pentru frecatul mentei regale.

Ce frumos i-ar fi stat Palatului Elisabeta ca Muzeu al Literaturii Române, cu manuscrisele lui Eminescu, Bacovia, Blaga și Arghezi așezate pe rafturile unde își va ține Prințul Duda suspensorii!

N-a fost să fie din cauza “normalității” lui Dragnea, izvorîtă din memoria expirată a unui strănepot de plugar teleormănean care a mușcat țărîna, legat la mîini și împănat cu gloanțe, în 1907.

Retrage-te degrabă la mănăstire, Liviu Dragnea, căci dacă te prinde stafia lui Marx pe Șoseaua Kiseleff, îți va rupe picioarele pentru că i-ai întinat idealurile lui Ion Iliescu.