Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mama infractorului – aleasa poporului

Parlamentul României se va umple în curînd de mame, dacă socotim că mai bine de jumătate din politicienii noștri sînt cu un picior în pușcărie.

Ce păcat că mămicile lui Ion Iliescu n-au apucat și dînsele să guste din dulceața noului slogan liberal, fiindcă am fi trăit minunea de-a o vedea pe cea vitregă, dar mămoasă la Senat și pe cea bună, dar mașteră la Camera Deputaților.

Adevărat îi că pe aceste meleaguri istoria fu destul de generoasă în materie de mame aprige, capabile să le trîntească poarta în nas copilașilor fugiți de pe cîmpul de bătaie sau, dimpotrivă, dispuse să așeze pungă lîngă pungă pînă la Stambul ca să-și vadă coconul căftănit.

Nu demult, venind dinspre Giurgiu spre București, am oprit în dreptul unei dughene încropite pe marginea șoselei, unde se răsfățau la soare cîteva coșuri cu gogonele, cu ceapă roșie și cu castraveciori. N-apucai să cercetez bine marfa că, din fundul catacombei de coceni, auzii glasul unei mătuși: „Mușteriu ca matale mai rar, bobocule! Să știi că ți le las la juma’ de preț dacă ghicești cine sînt, că și eu mai apar din cînd în cînd la televizor”. Din spatele tarabei ieși la lumină o cucoană pe care într-adevăr o văzusem la un jurnal de știri, luptîndu-se ca o leoaică să nu i se confiște tigrii lui Nuțu Cămătaru, de parcă i s-ar fi luat unui țînc căldărușa și lopățica de la groapa cu nisip.

Era chiar mama celebrului interlop, cu fața arsă de soare și cu mîinile bătătorită de muncă la ferma pe care o pusese pe picioare împreună cu două prietene. „Să știi că eu provin dintr-o familie bună, nu ca țopîrlanii ăștia care conduc România și care l-au jecmănit pe Nuțu de geamantane cu parai la toate alegerile, așa cum l-au lăsat comuniștii în curul gol pe bunicul, care era liberal. Eu nu stau la mila nimănui și îmi cîștig singură paralele, nu ca leprele astea politice, care-și scot odraslele la înaintare și-i fac de-a-mboulea miliardari, ca să trăiască de pe urma lor. Hai că ceapa roșie ți-o dau gratis, că ești băiat simpatic.”

Doamnă Gorghiu, în pornirea dumneavoastră de a reinstaura matriarhatul în secolul XXI, v-aș ruga să nu vă rupeți de masele populare, căci cu mama lui Cherecheș la șefia Camerei Deputaților și cu mama lui Nuțu Cămătaru ca președintă a Senatului ați echilibra perfect situația atît de încorcodată a Partidului Liberal.

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

4 comentarii

 1. #1

  In principiu asa este, din cauza can nu mai sunt de multa vreme barbati vrednici care sa conduca Tara asta. Vom ajunge sa fim condusi de struto-camile.

 2. #2

  Aveti mare dreptate, domnule Dinescu! Si nici nu stiti cate se intampla in Baia Mare din cauza familiei Chereches. Noi traim un cosmar si numai nu scapam de aceasta familie. Cei care ii voteaza sunt varstnicii, cei bolnavi care fac perfuzii la mamica lui Kake la spital, doar ei l au votat. Familia aceasta pune presiune pe locuitorii orasului, hartuie pe toata lumea, nu intelegem cum de au atat de multa putere.

 3. #3

  … deci la Baia Mare 70% din popor sunt „varstnicii, cei bolnavi care fac perfuzii la mamica lui Kake la spital”. Nu-i asa, Adino?

 4. #4

  filfizon, 70 la suta din ce? din zombii care au mers la vot cu sloganul ”toti mai furam din cand in…toti furam defapt”. A propos, la votarea aia renumita a mers 30 la suta din populatia cu drept de vot din Baia Mare. Apoi din aia 30 la suta , 70 la suta sunt cei care l-au ales pe fiul Baii Mari. Orasul avand cam 130.000 de loc ( cu tot cu copii) , asadar un nr. destul de mic de simpatizanti ai lui răschecheș, din fericire. Dar totusi numarul scade, ei fiind majoritar batrani si balnavi ori batrani si bolnavi 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint