Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Martirii șpăgii sau Cum te poți cățăra în paradis cu cătușele la mîini

Spălătoria publică dotată cu lacrimi de compasiune, cu ajutorul cărora sînt albiți martirii cocoșați sub greutatea șpăgilor, a transformat, iacătă, zgomotul cătușelor ascunse în manșon în clinchet de clopoțel, vestitor al întrupării coanei Afrodita din spuma de la gura unor tovarăși indignați care-și închipuie că avem obligația de a respecta demnitatea unui ministru șpăgar, nu și pe aceea a hoțului de biciclete transformat în sac de box și priponit cu lanțul de calorifer în secția de Poliție.

Primul campion național al înotatului cu cătușele la mîini în apa tulbure a unei fulminante cariere politice a fost Gigi Becali care, secondat de un alt martir al neamului înecat în propriile-i flegme, a frecat vreme de patru ani menta naționalismului la Bruxelles.

Măcar Gigi a avut flerul de a-și zăngăni în văzul lumii giuvaerele de oțel de la mîini, strigînd că o să i le lase moștenire lui Traian Băsescu.

Generos, Băsescu i le-a plasat fratelui său mai mare din Constanța, care a dansat geamparaua în sunetul lor cu o puștoaică dintr-o familie bună din Strehaia, pecetluind pentru totdeauna ideea că un instrument de tortură se poate transforma, la o adică, într-un gingaș instrument muzical cu mare succes la public.

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

1 comentariu

  1. #1

    „…care a dansat geamparaua în sunetul lor cu o puștoaică dintr-o familie bună din Strehaia,”…
    Excelentă fentă !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint