Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nelu Pușcărie

Starul de televiziune Nelu Tătaru s-a înduioșat de sine însuși și a lăcrimat în timpul unui interviu, amintindu-și cum îi dădea bunicuța lapte cu caimac cînd era de-o șchioapă.

De la un ministru al Sănătății care plînge așa de ușor te aștepți la orice, chiar să se transforme în japonez și să-și facă seppuku la vederea unei femei în vîrstă, purtîndu-și în cîrcă propria-i mamă sub privirile nepăsătoare ale brancardierilor și ale surorilor medicale impresionate de vizita de lucru, tovărășească, a împăratului Covid al 19-lea la Templul lui Asclepios.

Inutil să vă mai spun că, după ce și-a făcut pîrtie printre stivele de bolnavi îngrămădiți la ușa spitalului, Nelu Tătaru n-a mai plîns, fiindcă își uitase glandele lacrimare la birou.

De ce e oare disperat ministrul Sănătății să-i interneze pe asimptomaticii aflați în relații de amiciție cu coronavirusul și să-i uşuie, în același timp, din spitale pe plicticoşii suferinzi de boli adevărate?

Păi, și dacă ar fi costumați în rochii de mireasă de la firma Coco Chanel, pacienții domnului Tătaru ne-ar costa mai puțin decît arată decontul cheltuielilor pe cap de covidian bine furajat, în care mǎnuşile, salopetele de cosmonaut, cipicii cu zgîrci și măștile de cîrpă ale nuntașilor ce se învîrt în jurul miresei vreme de 11 zile, adică tot gunoiul de plastic livrat de o firmǎ aflată în relații neprincipiale cu „Nașul”, valorează mai bine de zece mii de euro.

Dacă sumele alocate supelor chioare, bulinelor de paracetamol și analizelor de laborator adunate la un loc abia ajung la genunchiul broaștei, cînd vine vorba de materiale sanitare cumpărate „conform articolulul 3 din Ordin”, broscuța se umflă ca vaca, atingînd paranoica cifră de 56.353,555 lei pentru un singur internat. Părerea mea e că pe Nelu scrie Pușcărie.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

5 comentarii

 1. #1

  Fff tare si adevărat comentariul.Sa speram ca se va adeveri si profeția dvs.!

 2. #2

  N-are cum. Ciordeala + minciuna sint MAXIME (trecerea pe certificatu’ de deces cauza „covid-19” pt. a se incasa de spital acea suma, mastile vandute de interlopi cumparate si re-bishnitzate de Min. Sana..bolii).
  Stai ca vine si Mussolini/dormeo cu banii de concedii/inghetzata si etc(SIC!).. .

 3. #3

  Probabil fiecare masca apare pe decontul a 20 de internati!

 4. #4

  Doamne Ajuta-l sa infunde cremanarul impreuna cu toate hienele care s-au infruptat din cadavrele pandemiei! Sa iasa din temnta cand o iesi bunicul din groapa.

 5. #5

  Bravo dnule Dinescu..felicitari si pt prestatiile de la Romania 9…tunurile pe Johannis si clica lui…astea sint cazuri de avocati si puscarie pt trogloditii astia din guvern…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint